Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś się wypowie

co sądzicie o tanich telefonach z allegro

Polecane posty

Gość ktoś się wypowie

które kosztują bardzo tanio (np. 11, 19, 20, zł) - za to koszty przesyłki są duże - ok 80 zł. Nie chcę kupować - tylko natknęłam się na coś takiego i jestem ciekawa - o co tu chodzi? coś takiego np: http://allegro.pl/show_item.php?item=1748139068 http://allegro.pl/hit-telefon-i9-i68-4g-bez-simlocka-2xsim-menu-pl-i1718734129.html

Gość polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tanie bo z chin, jak miałam iphona za grosze i powiem że warto :)

Gość no to sluszaj
z przesylka wyjda na swoje 75 i 85 zl plus cena tel wychodzi nawet ponad 100zl a biorac pod uwage,ze to podrobka to i tak drogo, bo nie wiadomo czy to dobry gatunek

Gość ktoś się wypowie
Ale przecież w sumie wszystkie komórki i in. sprzęt są made in China.

Nie tak dawno w Bydgoszczy 20-to latek nożem sterroryzował dwóch 13-to latków by oddali mu swoje telefony.... róbmy tak dalej, a Wy mówcie dzieciom, że tak właśnie należy.

Gość nareszcie lato
Hmmmmmmm moja córka kupiła za 1 zł telefon +95 koszty wysyłki.Przesyłka doszła z Chin oclona ! Telefon nawet fajny tylko że działał .......3 miesiące i do wyrzucenia mimo że miał kartę gwarancyjną !!!! Przecież nie będę go wysyłała spowrotem do Chin !!!!!!!! Potem ja kupiłam inny też za 1 zł +95 koszty ale działa mi już 8 miesięcy dalej zobaczymy :)

Gość nareszcie lato
Jeszcze powiem wam ciekawostkę ponoć są one -niektóre robione na dobrych częściach takich jak zamawiają salony !!!!

Gość ktoś się wypowie
To chyba zawsze jest rodzaj loterii..... I w salonie trafi się "felerny", a tutaj jednak jeszcze większe ryzyko - no bo rzeczywiście - trudno wysłać z powrotem do Chin :-)

Gość SkupTelefonow.com
Jakoś nie mam zaufania do tanich telefonów z allegro.. Wolę dobre sklepy internetowe. Jeżeli ktoś chciałby sprzedać swój telefon,to zapraszam do nas www.SkupTelefonow.com

Gość martusia333
Słuchajcie! Pewnie wiele z Was ma również gdzieś w szufladach, na dnie szafek stare komórki, których już nie używacie i tylko zbierają one kurz i zajmują miejsce. ja tez tak mam i zamierzam to zmienić. jakiś czas temu siostra opowiedziala mi o stronie http://www.starytelefon.pl/ , gdzie mozna za stary telefon dostac pieniądze, jej się udało, teraz ja też bede probować i zachęcam was też do tego. za tą kasę zawsze mozna kupić sobie jakiś nowy kosmetyk albo nawet kilka, ja jestem na tak, a wy? :D

Gość gość
hmm.. może sprobuje