Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

17SamotnaxD17

Zerwanie...

Polecane posty

Hej. :( bylam z chlopakiem przez 7 miesiecy.. Chociaz tak to mozna nazwac. Przez ten caly czas on nie traktowal mnie jak dziewczyne. Mówil obraźliwe słowa . 2 razy mnie wziął za reke i raz pocałował.. Wszytko zawsze ja musialam robić Choc czasem nawet bylo miedzy nami dobrze.Pisał mi ze mnie kocha itp.. Jak mu pisałam kiedy on sie wkoncu zmieni i zacznie cos robic odpisywał ze jutro i tak codziennie.. Lecz dalej bylo to samo . Wczoraj poprosił mnie o spotkanie o 15 poszlam sie z nim spotkac lecz dalej bylo to samo mniej sie odzywal niż zwykle itd.. Wkurzylam sie i poszlam do domu . Za chwile dostalam sms czy mozemy sie znowu spotkac . Napisalam mu ze to bez sensu . On odpisal ze sie zmini obiecuje zacznie cos robić.. A więc uwierzylam (znowu) w to . I poszlam kolejny raz sie z nim spotkac ... Lecz znowu to samo teraz to bylo jeszcze gorzej powiedzial jedynie 2 slowa i milczylał gdy o cos pytalam tez milczał. Nic nie robil i wgl . bez pozegnania poszlam do domu. Napisalam mu sms ze z niami koniec . On odp ok jak chcesz ... Ja mu odp ze Ty to wszystko spiepszyles. a on dobra niech ci bd nara i to koniec naszej rozmowy. Dzis o 13 napisal mi sms Co tam odp . I znowu cisza. Potem Weszlam na nk i on tez był . Napislam mu .. Siemaa Coo taam? Artur(dzisiaj 14:26) dobrze San dra (dzisiaj 14:26) ahaam Artur(dzisiaj 14:33) a co tm u ciebie San dra (dzisiaj 14:33) Jakoś lecii . Artur (dzisiaj 14:34) to dobrze San dra (dzisiaj 14:34) ; ) Artur (dzisiaj 14:37) Co powiesz ciekawego??? San dra (dzisiaj 14:38) Nic a ty? Artur(dzisiaj 14:39) tez niccccc San dra (dzisiaj 14:39) ahaa Artur (dzisiaj 14:49) i co znalazłas sobie kogos San dra (dzisiaj 14:49) Niee Artur (dzisiaj 14:50) ahaaa San dra (dzisiaj 14:50) a ty? Artur (dzisiaj 14:52) ja nie szukam San dra (dzisiaj 14:52) Sama sie znajdzie : p Artur (dzisiaj 14:52) nie dzieki San dra (dzisiaj 14:53) : d Artur(dzisiaj 14:54) jak sie czujesz po zerwaniu??? San dra (dzisiaj 14:54) tak sobie. ; ( Artur (dzisiaj 14:55) aha:-/ San dra (dzisiaj 14:55) ; | Artur (dzisiaj 15:10) miałas racje sama przyjdzie San dra (dzisiaj 15:10) ?? a co masz juz? Artur (dzisiaj 15:12) jeszcze nie San dra (dzisiaj 15:12) to co tak nagle napisales ze mialam racje?? Artur (dzisiaj 15:13) ;] San dra (dzisiaj 15:13) /?? Artur (dzisiaj 15:15) no co mialas racje San dra (dzisiaj 15:15) a co masz juz jakas na oku ; PPPP Artur (dzisiaj 15:16) kto wie San dra (dzisiaj 15:16) ahaamm Artur (dzisiaj 15:23) Tez sobie znajdz San dra (dzisiaj 15:24) Niee Artur (dzisiaj 15:24) czemu San dra (dzisiaj 15:25) Bo niee Artur(dzisiaj 15:25) ok spokojnie San dra (dzisiaj 15:25) ; b Artur (dzisiaj 15:27) pewnie ci przeszkadzam juz nie pisze pa pa San dra (dzisiaj 15:27) Nie przeszkadzasz mi . Artur (dzisiaj 15:29) a tam gadasz San dra (dzisiaj 15:29) ; | Artur (dzisiaj 15:31) dobra ja spadam nie mam czasu Co tak nagle . Juz kogos ma na oku nie wierze w to. Co o tym mysleć?? Chcialabym byc z nim .. ALe jak mu napisać ze nadal go kocham i mi zalezy.

Gość natuska85
To się uśmiałam.