Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdziwiona tym faktem

dlaczego kobiety lubiace klasyke krytykuja te lubiace ekstrawagancje ?

Polecane posty

Gość zdziwiona tym faktem

Nie mowie o ekstrawagancji w znaczeniu, gdzie delikwentka ubiera sie jak pani z agencji towarzyskiej, tylko po prostu swoim ubiorem rzuca sie w oczy ? Wtedy od miłośniczek klasyki padają określenia, ale chłam, kicz tandeta (no chyba, że rozumiemy pod tym pojęciem takie polaczenie jak różowy sweterek z brokatowym napisem sweet girl, biale kozaczki i wytarta spodniczke dzinsowa). No ale przypuscmy, ze mamy dziewczyne w kolorach czarny + bialy, do tego rozne dodatki (torebka, kolczyki, jakies lancuszki) to czesto mamy do czynienia z agresywnym podejsciem tych nie lubiacych zbytnio sie wyrozniac. Dlaczego tak jest ? Ja np uważam klasykę za zbyt nudną i szablonową, ale żadnej takiej osoby nie obrażam skoro się w tym czuje najlepiej i nie krytykuję jej za to. Przypomina mi to często osoby słuchające metalu, których większość ma tendencje do wywyższania swojej muzyki nad inną i wyśmiewanie reszty ludzi nie posiadających gustu muzycznego. Pamiętajcie, że nie mówię o wszystkich, ale takie wnioski zdążyłam wyciągnąć z obserwacji w/w wymienionych grup. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować