Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

co za nazwiska padły na pogrzebie Leppera?

Polecane posty

Gość Garbata Biedronka
to już druga trumna w karierze tandemu Kaczyński -Ziobro, jeśli Kaczor i Zibro nie wejdą co sejmu, oj chyba cieńko piardną.

Gość Garbata Biedronka
prosze nie zwracać na mnie uwagi, cierpię na schizofrenie paranoidalną

Gość Garbata Biedronka
no czas najwyższy się zaczernić.....

Jasne, wszyscy słyszeli, tylko nikt nie powie. Wszystkie stacje od państwowych, po prywatne przekupione. Wszystkie dzienniki lub... czasopisma też. Kurwa, czy Wy naprawdę tacy tępi Jesteście????

A doczytałeś do końca? Jak drążyłam temat, to się cisza zrobiła. Sorry, ale śmieszą mnie takie akcje. Ktoś wiedział, że ktoś powiedział, że się ktoś zesrał w Mrągowie, bo w Szczytnie capiło...

wszystkie stacje tv nadają niby na żywo, ale z opóźnieiem 5 sekundowym, by móc wyciszyć niepotrzebne słowa. Opóżnienie można bardzo łatwo zmierzyć, gdy się ogląda tv Trwam i to samo w Radiu Maryja, radiu już powiedzą a w tv za kilka sekund.

Gość ladaco po mutacji
pierwsza salwa poszła

i bardzo słusznie, afera gruntowa to było nasłanie ABW na Leppera by mieć haki na usunięcie Go z rządu i udało się, Lepper przepadł razem ze swoją Samoobroną, a ostatecznie reszty dokonał raport Czumy, no i Lepperowi , piadło w głowie.....

Do wielbiciel 70B: ogladałam na żywo! Jego brat mówił troche bez ładu i składu, ale nazwiska wyraźnie padły.

na razie z egzotyczne koalicji LPR, PiS, Samoobrona, wykruszył się Lepper , zobaczymy jak się sprawy potoczą dalej, Giertychowi, pewno nie do śmiechu.....

Nie słuchaj, dziewczynie się coś pomieszało. Ja na TVN Style słyszałam, że to Sting i Jon Bon Jovi.

Strasznie jestes dowcipna musztarda, spadaj i nie udzielaj sie. Napisałam co widziałm w TV, nie napisałam przeciez ze brat zlożył oświadczenie, był jedną z osób przemawiajacych, płakał głos mu się łamał (słychać ze to człowiek niewykształcony) ale wyraźnie mówił o Ziobrze i Kaczyńskim. Oczywiście nie powiedział o nich mordercy ale dał do zrozumienia że dzięki nim Lepper nie żyje.

Gość znowu manipulacja!
chciał powiedzieć tusk, walter, michnik! szatańska technika sbecka czyni 'cuda'!

Gość porucznik Gruber
On powiedział Miecugow i Sianecki...

Gość Pułkownik Kurt von Strohm
powiedział Michnik i Urban