Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BlondiDziunia_

Jasna karnacja ;)

Polecane posty

Gość _BlondiDziunia_
no no ;) dziekuje umiecie podniesc na duchu.. nie jest tak ze ja tej swojej karnacji nie lubie czy cos tylko denerwuje mnie ze inne kolezanki maja przykre uwagi co do tego i rzadko jakim facetom to sie podoba czego nie moge zrozumiec, bo zapanowala moda na ciemna skore a to ze niektore nie chca sie spalac w solarium bo to niszczy to nikt nie rozumie tylko musza byc jakies docinki na temat jasnej cery...

Gość _BlondiDziunia_
nie no to ja blondynka ;)

Gość _BlondiDziunia_
ciemny blond :)

Gość _BlondiDziunia_
no co ty napewno nie rudy :D

aha to dzieki ;p a widzialem dziewczyny które są blade i maja bląd włosy i tez mi sie podobaja a ty jaki masz ciemny jasny ? ;p

Mnie zawsze się pytali czy ja się dobrze czuję , bo taka blada jestem czasem . w wakacje jakoś kolorków przybrałam ale szybko mi to zejdzie i już późną jesienią jestem bladziutka. Koleżanki mi przygadują - zwłaszcza te , które na solare zapierdzielają codziennie. :) Trochę się wstydzę tej bladości - chociaż niektórym dziewczynom taka karnacja dodaje uroku. ;)

Gość anka a a a a
mays--to ze ktos ma ciemna karnacje nie znaczy ze jest latwiejszym!! Ludzie o wiesniackich pogladach.Ja mam naturalnie ciemna karnacje nawet bardzo i co ?? Mam byc postrzegana jako dziwka? Bez przesady. Rozumiem,panny spalone to solarium to ohyda,ale jest roznica od opalenizny naturalnej a sztucznej.

Gość _BlondiDziunia_
no raczej jasny blond :) mi to sie nawet podoba ale troche sie wstydze gdzies wychodzic np teraz w wakacje bo niby sie opalalam troszke ale wiele to nie dalo a kolezanki wszystkie to takie opalone i mi glupio :D

Akurat Ty, Monika masz fajna karnacje:) Naprawdę nie niżcie sobie skory solarium. Fakt, ze w nasych glowach troche utarl sie typ opalonego wlocha i ciemnej latynoski, jako gust urody. Jednak nic za wszelka cene, badzcie soba i zrobcie z jasnej cery atut. Oglada ktos z was True Blood? Nawet sobie nie wyobrazacie ile osob zachwyca sie Jessica:)

Też mnie kiedyś irytowały te "rady" na temat opalania. Cóż, dłużej będę młoda z bladą skórą, chociaż trochę słońca zawsze się złapie.

Gość _BlondiDziunia_
No gdyby nie te docinki to wszystko by bylo ok bo ja sie sobie podobam, a jak ciezko jest podkład i puder dobrac no z tym to masakra wszystkie za ciemne :D

Wierze, wiec Ci napisze, ze jestes ladna i poprawie lekko nastroj na wieczor:) Nie cierpie, jak ktos na ile probuje narzucac swoj tok myslenia przez docinki...

Oj tak...ja mam najjaśniejszy jaki tylko udało mi się znaleźć, a i tak widać -.-

Powiem ci ze ciemna karnacja/opalenizna od razu kojarzy mi się z typowym Pustakus Pokemonus...wole naturalny odcień skory :P

Gość _BlondiDziunia_
Nie no to nie jest moje glowne zmartwinenie na teraz ale z nudow ten temat zalozylam by poznac wasze opinie, jakbym sie rozpisywala o moich problemach to by mi dnia braklo wiec wole sie od tego oderwac nie rozmawiac o tym i pogadac z wami o czyms bardziej przyjemnym a moja karnacja to maciupki problem tylko wiec ok a przy okazji sie czegos dowiem ale humor mi i tak poprawiles ;)

:) o jak miło . Dokładnie . Po za tym zobaczymy jak te koleżanki bd wyglądały za 20 - 30 lat . :)

Gość seekinnnnn
Monika wygladasz jak laleczka ;)

Kumpela jedna dobra mi powiedziała tak : Szlachta jest blada , tylko plebs się opala. ; ) Tym mnie pocieszyła . :D

Gość _BlondiDziunia_
tez slyszalam juz niezle opinie na swoj temat ale nie warto sie tym przejmowac.. choc ja nie umiem inaczej :D