Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BlondiDziunia_

Jasna karnacja ;)

Polecane posty

Gość seekinnnnn
zaraz ci zapodam linka z emotkami :)

Gość seekinnnnn
ej kurcze poplakalam sie 😭

Gość seekinnnnn
to nie jest takkie latwe bo ta piosenka jest sliczna :P

Gość gosrters
Spróbuj z olejkiem karotenowym HB - akurat w moim przypadku dał on diametralną zmianę, a przede wszystkim ta cera w końcu zaczęła wyglądać zdrowo. I tutaj ta opalenizna przede wszystkim wygląda ładnie i równo.

Gość gość
Mnie się podobają skrajności. Zarówno kobiety białe jak porcelana oraz kobiety czarne jak smoła. Te pierwsze są bardziej kobiece i delikatne. Bardzo mnie pociągają. Zwłaszcza naturalne rude lub blond. Ahhh

Gość gość
Hmm, napiszę Ci tak, że jednym taka karnacja pasuje, a ktoś inny nieopalony wygląda niezdrowo, to zalezy od urody

Gość gość
Ja jestem blada i latem bywało że się wstydziłam, natomiast cieszę się widząc że wyglądam młodziej niż wiele moich opalonych rówieśniczej,skórę mam delikatną,zero zmarszczek na szyi i dekolcie

Gość gość
Według mnie najpiękniejsza jest jasna karnacja w chlodnym odcieniu (na pewno nie w żółtawym!!) bez widocznych żył czy przebarwień. Są oczywiście ładne i brzydkie blade i tak samo ciemniejsze. Często rude osoby są okropnie blade i rzeczywiście źle to wygląda ale i tak lepiej niż ciemna skóra. Jednak gdy dziewczyna jest brzydka to jasna skóra i tak nie pomoże. Według mnie najładniejsze są dziewcyzny z właśnie jasna karnacja,wysokie,blond jasny brąz włosy , z ładnymi nosami i zielonymi/niebieskimi oczami. Takie mogą wyglądać jak księżniczki i gdy staną przy nawet najladniejszej z oliwkowa karnacja to ta ciemniejsza wygląda jak biedniejsza służąca.