Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewirrtualnaaaa

dlaczego w polsce nikt nie porywa malutkich dzieci?

Polecane posty

uważam, że jest za mało takich porwań że np. kobieta rodzi - zrzędzi , zrzędzi - dziecko sie traci wiec. Jaka reakcja? I za tydzień powinno się odnaleźć lub... nie. Bo wiecie na niektóre baby to sie patrzeć nie da. Tyle cierpien i TAKIE DZIECKO wstrętne. Wolałyby może przeszczep wątroby mieć czy serca? Nie wiadomo. Albo białaczkę leczyć czy nie wiem co. Co to za gnioty są. I tego nie umiecie. Bo wielu ludzi chciałoby wiedzieć co tak naprawdę sądzić o NIEJEDNEJ matce i tyle. Co sądzić?

Gość fellkovva
zapomniałeś leków wziąć?

Gość o ja cie kręce
jakis chory czubek!!!!!

Gość jsahsjkjhkdjak
Owieczka zaczyna mnie przerażać.

Gość ty się kwalifikujesz
do leczenia w zakładzie zamkniętym! Wątek do usunięcia.

Gość o jaaaaaaaa
o kurna....to schizofrenia czy po prostu się nawaliłeś/aś?

Niech was prowadzi Aneta Krawczyk bo skoro moja matka jest potworem to ona na pewno jest lepsza. Na pewno Bo wiecie - ze szkoły wyleciałam jako kurwa. Ale Aneta Krawczyk jakby przyszła do tych bab, co mnie tak potraktowały to by MOGŁA BYĆ. To DAŁABY IM RADĘ. Naprawdę. A ja nie - mnie mogły olac :( I tyle wam napiszę... bo te dzieci ona ma. Imie i nazwisko też się dowiem. A ja nie - ja nie mam żadnych danych osobowych. ps. sędziną to mogła być, nie? Historii Polski się mogła uczyć. Wie tylko o ilonie jasnogórskiej. A reszta? Tyle to każdy wie. A Otto von Bamberg? To ja to napisałam. I wiecie doradca Leppera był zaangażowany w obchodzy 600 lecia Bitwy pod Grunwaldem. A ona? Ona wie takie rzeczy? Wyzywam ją na pojedynek wirtualny z wiedzy o Polsce. Polska to Częstochowa. A Kraków? Bo ona źle wyjechała. Ona miała z tymi dziećmi do Krakowa wyjechać bo ona wam powie że Częstochowa to HISTORIA. A Kraków to jest KAŁUŻA BŁOTA - tyle bym jej powiedziała i że wiem z kim ma dzieci. Dwoje z księdzem a jedno z Lepperem. Ale ta historia z Lepperem to jest jej błąd - a wiecie dlaczego? No jego bo nie żyje. Ale jej też bo tak i już. Już ja tam swoje wiem...

Ale mój duch w szkole nawet jak mnie zabiją w tej Holandii te rzeżniki to mnie nie wyrzucą ze szkoły nigdy. TAK KOCHAM SZKOŁĘ jako dziecko brygidek i tyle. I OMAL Ilona Krawczyk nie dała mi rady, ale znowu nie. Chcieli mnie wykończyć synową Leppera, ale nie dali mi rady. Taka prawda. Nie dali mi rady. Bo księży nazwałam SNOPAMI SIANA. Przesadziłam. Wiedzą co robią. TAAAK? To jakim cudem mieliście rozbiory 150 lat. Teraz się brońcie bo ja wiem o rozbiorach Polski wszystko. WSZYSTKO CO POTRZEBA. Na przykład? Historia kołem się toczy moi drodzy. To jest Pierwsza Prawda Historii. I tyle :(((

Dziś się śmiejecie ale niebawem zrozumiecie że ja mam rację. Te całe media - jakie to jest bez sensu wiecie. Ta Aneta Krawczyk powinna się ujawnić bo z niej nie ma niczego dobrego. Ta żona Leppera jest po JEJ stronie - nie łudźcie się. Tyle świństw. Żeby jeszcze rodziny mieli ci ludzie normalne - ustąpiłabym. JEDNA NORMALNA RODZINA i się poddaję bo swojej nie mam wiecie. Ale niestety! Jakie wzory? Bo czemu za mąż nie wyszłam. Nie mam wzoru - mój wzór - dziecko w brygidkach - to moja matka. Kropnięta przeze mnie. Przez to że mnie jej porwano. No jest jedyny wzór jaki znam. I kłamstwa. Tyle. No ale 1 rodzina uczciwa i się poddaję. Nic z tego :( A ten wasz kościół... ta wiara. Bo wiecie ja mam rodowód i WCALE nie muszę tam łazić. WCALE. Ktoś by go uszanował ze względu na stanowisko - tego Leppera. W końcu tym wiceministrem był. I ministrem też. Jedynie że nie był premierem - dlatego mógł być bo sobie by na to nie pozwolił. Nie pasowało. Nie rozumiał czemu wiecie, ale nie pasowało. No i nie był. A reszta to samo życie wiecie. Zobaczycie. Bo teraz kto zostanie premierem? Na razie Tusk ale w przyszłości? Komu pasuje?