Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek nr 1

kobietki! jaki macie styl

Polecane posty

Gość pytajniczek nr 1

ubierania się?? jakbyście miały wymienić 3 ulubione ubrania, to które? opiszcie je pozdr

Gość pytajniczek nr 1
Kandyduję w wyborach przebrany za dinozaura :)

Gość mcu ew
olowkowa spodnica, sukienki, szpilki - ups to nie ubranie

Gość karolcia 2457
nie wiem jak określić mój styl uwielbiam naturalne tkaniny, dżins, lubię kolory brązy, szary, granatowy, czarny ubieram się w stylu hmm elegancki połączony z etno nie wiem czy dobrze to określiłam ulubione hm.. chusta brązowa w kratkę lniane spodnie kremowe czarna prosta bluzka na ramiączkach :)

Gość podroze z maria
ja lubię ubierać się elegancko i dziewczęco. ulubione kolory: biel, czerń, beż, pudrowy róż. ostatnio jednak zdarza mi się sięgnąć, po bardziej żywe kolory: czerwień, błękit, turkus itp. aktualnie ulubione ubranie, to moja nowa ramoneska :) spódniczek nie lubię, wolę rurki

Gość hdfhgfdhgf
co to ramoneska?

Gość marinesxx
hm ja gustuje bardziej w stylu pin up - ciemno niebieska spódnica "z koła" z (bufiastą halką pod spodem) w białe kropy -biała koszulka tzw. bokserka -czerwony/granatowy kardigan w połączeniu z: (wszystko w czerwieni) - szerokim paskiem pod biust - opaską z kokardą - czółenkami (szpilka 12cm) lub ewentualnie moimi ukochanymi szpilkami Iron Fist (te z wilkołakiem) + czarna kreska nad górną powieką + mocno czerwona szminka +kręcone (w moim przypadku czarne) włosy... DAJĄ TAKI EFEKT, ŻE NIKT NIE PRZEJDZIE KOŁO MNIE OBOJĘTNIE :)

Gość podroze z maria
marinesxx pewnie ciekawie to wygląda :) ja lubię też czasami zaszaleć, ale z lekko rock'owym wyglądem :)

raczej ubieram się na elegancko, choć w swojej szafie mam wiele ubrań sportowych, których nie omieszkam wkładać:) legginsy, sukienki, szorty, spódniczki, kolory różne, od stonowanych po o c z o j e b n e. Ulubione ubrania z mojej szafy? spodnie ze ściągaczami (u kostek), bluzki na szelkach, szorty czarne, sukienka bez ramiączek, sandałki na płaskim obcasie. Nie lubię zbytnio dżinsów, ale w zimę ubieram:)

Gość ich bin ...
ja lubię spódniczki ... do tego czarne rajstopki (może być kwiatowy wzór po bokach) do tego jakiś sweterek kontrastowy i koraaale no i szpileczki :)

Gość marinesxx
podroze z maria- mó styl wygląda mniej więcej tak http://www.google.pl/imgres?q=pin+up+style&um=1&hl=pl&client=opera&sa=N&rls=pl&channel=suggest&biw=1366&bih=658&tbm=isch&tbnid=kmyrIDJJQ2dJYM:&imgrefurl=http://www.imaginativestudios.com/blog/fashion-photos/pin-up-style-boudoir-shoot/&docid=w_1kRNCIyJe-pM&w=500&h=751&ei=BQpETuafEsTB8QOemezsBQ&zoom=1

Gość trththgfnrsngt
ramoneska, skórzana sukienka i czarna opinająca sukienka bandażowa

Gość KaHaHaHa
Mój styl jest bardzo różny :) zwyczajne jansy o prostym kroju,leginsy,rurki,mega krótkie spódniczki,szorty,sukienki w kwiaty;) buty?trampki,baleriny,japonki,wysokie szpilki:) Bluzki?typowe damskie t-shirty,topy od tych zazwyczajnych po takie "cycki"prawie na wierzchu:) Tuniki w paski i takie tam:) Ubieram się w zależności od tego co mnie danego dnia kopnie:D kolory?czarny,szary,różowy,biały? Mam też ukochane "banana spodnie":) Tak kopnięcie się ubieram:D