Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chili26

Czy to normalne że facet nocuje koleżanki?

Polecane posty

Gość chili26

Znamy się niecałe 3 miesiące, spotykamy się w weekendy, czasem w tygodniu na spacer, raz spędziliśmy razem 2 dni ale do niczego nie doszło.Potem on wyjechał na tydzień, dzwonił , mówił że tęskni, też mnie 'wzięło'.Jak przyjechał to był w skowronkach a ja marudząca bo mam nawał pracy i innych obowiązków, ważny egzamin przed sobą, on o tym wie ale chciał się zobaczyć. On nawijał przez tą godzinkę a ja robiłam miny, średnio to wyszło. Teraz dzwoni i mówi, że przez ostatnie 2 dni była u niego koleżanka, która była z nimi i jego znajomymi na tym wyjeździe na który mnie też zapraszał.Raczej żadna dziewczyna bo mnie na wyjazd wyciągał nawet chwilę przed wyjazdem ale musiałam zostać, ale nocowała hm... ja nawet jeszcze u niego nie byłam chociaż zapraszał.A z drugiej strony sam od siebie powiedział, że ta dziewczyna nocowała u niego i balowali w gronie znajomych z którymi był na wyjeździe. To dobrze, ze mi to powiedział?? i na pewno znaczy że nic między nimi nie ma bo jakby było to by się nie przyznał? ma 29 lat i własne mieszkanie

Gość fellkovva
no i co cię tak dziwi, nawet nie jest twoim facetem a już ci sie coś nie podoba, nie mogę po prostu, u mnie też nocują kumple ale z nimi nie sypiam

Gość heniutek 29
nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, u mnie też nocują ludzie (w tym kobiety:) jak gdzieś lecą bo mieszkam w w-wie, mam wielu znajomych i tak to bywa

Gość chili26
no nie że dziwi po prostu się zastanawiam dlaczego mi o tym powiedział skoro nie znam prawie jego znajomych więc i tak nie dowiedziałabym się

Gość Angelica cyca cyca
napewno mu ssała szminę

Gość dareczka 6387
nie dorabiaj ideologii do zwykłej, normalnej sytuacji