Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgdsgds

Był u mnie ojciec mojego dziecka!!!!! Nienawidze tego człowieka!!!!!

Polecane posty

Gość gsgdsgds

Zaszłam w ciąże jak miałam 23 lata, wszystko układało się dobrze, kończyłam studia, rozpoczynałam pracę a on po prostu gdy dowiedział się o ciąży powiedział mi że albo ją usunę albo z nami koniec. Sama zakończyłam ten związek, ułożyłam sobie życie bez niego przy pomocy rodziców. Teraz spokojnie wychowuje dziecko, pracuję a on przyszedł do mnie i powiedział mi że chce poznac swojego syna i dał mi 10 tys. do ręki. Rzuciłam w nim tymi pieniędzmi i wyrzuciłam go za drzwi.

Gość LittleMe
Bezczelny, ale niestety prawo jest takie, że może ubiegać się o prawa rodzicielskie i wizyty. Jednym słowem masakra.

Gość gsgdsgds
Tylko że on nigdy nie figuruje jako ojciec mojego dziecka. Nigdy na to się nie zgodze żeby mój syn kiedyś go poznał. Po prostu gdy spyta mnie o ojca to nie wiem co zrobię. Jedyne co mi przychodzi do głowy to powiem mu że zostałam zgwałcona.

Gość LittleMe
Tylko , że ojciec dziecka może wystąpić do sądu o ustalenie ojcostwa. Sąd zleci badania DNA i wszystko wyjdzie.

ja pierdzielę, ale ludzie mają pomysły!! dziewczyno, co Ty opowiadasz!!!! zgwałcona???? pomyśl, jak może się czuć człowiek dowiadując się, że jest owocem gwałtu i krzywdy swojej matki?? masakra!! w życiu takiej durnoty nie opowiadaj. zwłaszcza, że to nieprawda! czy nie da się po prostu powiedzieć prawdy?? że ojciec okazał się nieodpowiedzialny? to na pewno lepsze niż tekst o gwałcie.

Gość gsgdsgds
Tylko że jak powiem synowi prawdę to jaką będę miała pewnosc że mój syn nie będzie chciał porozmawiac z ojcem i spytac się dlaczego go nie chciał. Z tym gwałtem to przynajmniej miałabym pewnosc że nie chciałby miec nic wspólnego z takim człowiekiem. Jak on śmie po tylu latach wracac i pytac o moje dziecko.

Gość durna dziiiiiiiiiida
nie przelewaj swojego żalu na faceta na dziecko :-O jesteś strasznie głupią matką :-O schowaj swoją uraze dla siebie, a syn wiadomo, ze będzie chciał poznać swojego ojca, ty swojego byś nie chciała znać :-O jestes głupia i pogrywasz dzieckiem :-O

Gość LittleMe
Ja ją rozumiem, bo facet kazał jej usunąć ciążę, a teraz udaje dobrego tatusia. No i możliwe, że facet pójdzie do sądu skoro się pokazał.

no i dobzre niech idzie! teraz najważniejsze jest dziecko a nie jego nierozgarnięci i mogący się pozabijać rodzice :-O dziecko ma takie same prawo do ojca jak i do matki. Facet zachowął się fatalnie, jest skurwysynem do potęgi, ale to jest ojciec twojego dziecka, drugą najwazniejsza osoba w życiu twojego synka :-O naprawdę tego nie rozumiesz, jesteś aż tak zacietrzewiona, z enawet nie weisz jaką krzywdę robisz swojemu dziecku, odgrywasz się na facecie dzieckiem :-O tak nie robi matka która kocha swoje dziecko.Wyobraź sobie Autroko, że niedaj Boże, coś CI się stanie. Wolałabyś żeby Twoje dziecko było ze swoim tatą czy żeby wylądowało w bidulu?

Gość ..,mjl,jkl
ile dziecko ma lat?

pewnie ma roczek, albo dwa, ale AUtorka zaraz napisze, ze ma 6-7

Gość ..,mjl,jkl
Ja rozumiem tą matkę i jej emocje. Ona też ma prawo wykrzyczeć swój żal, swoją krzywdę, potem przyjdzie do siebie, przyjdzie czas na opamiętanie. Każdy ma chwile słabości.

Gość gsgdsgds
Jakby coś mi się stało to mam jeszcze rodzine. Rodziców i rodzeństwo. Moja rodzina jest wściekła na tego człowieka i obiecali mi pomoc i to że będą pomagali mi trzymac mojego syna z daleka od tego człowieka jak i rodziny tego bydlaka. Dla rodziców swojego eks zawsze byłam nikim.

Gość ja mam taka recepte:
ustalcie ojcostwo, wyznaczcie wizyty a ty mu załóż sprawe o zaległe alimenty dla dziecka. I nie unos sie honorem, bo pieniadze nie sa dla ciebie tylko na przyszłość dziecka. Licząc minimalna stawke po 500 za m-c przez rok masz 6 tys. teraz to pomnóz przez wszystkie lata plus odsetki. przyda sie dziecku na szkołe 🖐️

acha czyli będziesz swoje dziecko uczyć nienawiści od małego :-O nie no bardzo rozsądnie, ale pamiętaj, ze zycie bywa przewrotne i zło powraca! powróci do twojego ex i do ciebie tez, bo dzieckiem się tak nie pogrywa :-O każesz dziecku nienawidzeć jego ojca, czy Ty jestes normalna?

Gość widać że matka warta tego face
ta..... czyli że za 10 tys. nie da się ciebie kupić?:D a za 20? oboje jesteście siebie warci.

Gość tylko że te pieniądze należą
się dziecku a nie Tobie.

Gość mikdhggggg
a może facet dojrzał?? faceci później dojrzewają do różnych rzeczy daj mu szansę, zrób to dla dziecka, które nie ma ojca.. nie bierz tych pieniędzy, ale daj mu szansę poznania syna może syn zyska ojca, którego będzie potrzebował a pieniądze..niech się dokłada na wychowanie po trochę