Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak można

gg i fb męża

Polecane posty

Gość jak tak można
heh niby kocha jak to mowi czesto Stara sie dba w zyciu codziennym itd prosze Was powiedzcie mi jak oceniacie wiadomosc od tej laski? czy to normalne czy to normalny kolezenksi kontakyt czy nie?

Gość jak tak można
prosze: jakbys chciala wskoczyc na kutasa to zaprosilabys go na wino, czy zignorowala zaczepki?

Gość TakaSobieMałaJa
zrób zdjęcia rozmów i zaproszeń!!! :) później pokasuje i wkreci Ci że sobie wymyśliłaś i to nie o to chodziło i było inaczej, a Ty z czasem dasz się wkręcić w tą matnię kłamstw

Gość zdddofof
co to ma byc za wiadomosc? zart chyba jakis:D

Gość belerofront
ślepa jesteś czy sama siebie oszukujesz? zaczyna się od wiadomości a kończy w łóżku, jak jest się w związku to z koleżanką można pogadać na ulicy o dupie maryni i to wszystko, tym się różni związek od bycia samemu

Gość TakaSobieMałaJa
ee tam żart, ja już tak miałam :) a dowody lepiej zbierać :) i zachować na czarną godzinę :) powodzenia

Gość jak tak można
no nie zart Taka wiadomosc dostal na gg od pewnej asi przeslalam do siebie ta wiadomosc i jej nr gg musze sie opanowac bo inaczej ........

Gość jak tak można
eheheeheheh wychodzi na to, ze wszystkie Asie to zle kobiety :D

Gość jak tak można
dziewczyno wypierdol go ja mam 30 lat i boje sie, ze juz mi sie zycie nie ulozy :(:(:( kazdego teraz faceta bede podejrzewac o lganie SKUrwiel MAM OCHOTE ODPLACIC MU TYM SAMYM A MOGE!!!!!!!! kurrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaac

Gość TakaSobieMałaJa
a nie źle przeczytałam jeżeli chodzi o ten "żart", można było źle to odczytać; ale z doświwdczenia swojego (i nie tylko) zrób sobie screnny ekranu z jego rozmowami, zgraj na pendriva (lub płytę, ostatecznie powysylaj sobie na maila) i obserwuj dalej, mozze okazac sie ze to nie jest tak jak Ci sie wydaje ale w przeciwnym razie niczego sie nie wykreci, to jest naprawde bardzo wazne i musisz myslec rozsadnie i bron boze dac sie poniesc emocja

Gość jak tak można
wiesz mi wytsraczy wiadomosc na gg nie mamy wspolnego majatku, (mamy rodzielnosc), nie mamy dzieci NA SZCZESCIE!!!!! to w razie czego moge sie zwinac tylko kwestia pol roku do roku celem uzyskania rozwodu Masz racje, nie dam sie emocjom i bede czujna Jak cos jeszcze wyjdzie to zobaczy na co mnie stac ;)

Gość Agnes___777
Z doświadczenia-zostaw go... Kto raz okłamał, zdradził będzie to robił.

Gość jak tak można
wiem agnes ale to nie tak latwo dlatego dla samej siebie chce miec niepodwazalne dowody, takie, zebym potem nie myslala "a moze przesadzilam a moze wcale tak nie bylo" chce czarne na bialym zeby nie bylo wahan i watpliwosci :)

Gość Agnes___777
No tak... Syndrom meczennicy... Ehhhh... Dziewczyno, sama siebie oszukujesz.

Gość jak tak można
nie meczennica tylko biorac ten slub wierzylam w to co przysiegalam Dlatego nie jest mi tak latwo odpuscic Ale jak fakty beda jednoznaczne to koniec juz pare zwiazkow zakonczylam po utracie zaufania teraz o tyle gorzej ze jest slub Ale to nie jest nie do przeskoczenia

Gość Agnes___777
Smieszna jestes, wrecz zalosna. Tyyyy? Przysiegalas? A on? Tez przysiegal i ma to w samej doopie, odpuscil. Goopie te baby.

Gość jak tak można
heh naruszasz jego prywatnosc ale kutas bezczelny krew sie gotuje :/ na takich

Gość jak tak można
Agnesss masz racje akie mocne slowa sa potrzebne dziekuje skurwiel - ale i tak wole go urzadzic na zimno A nie w emocjach , wole sobie to przemyslec W emocjach sama wiecej strace niz zyskam Pozaluje szmata jedna

Gość marycha2009
podobno jest coś takiego jak keyloger-ktoś kto lepiej zna się na kompach powinien to zrobić.hackujesz komuś kompa,wszystkie poruszenia myszką czy kliknięcia na klawiaturze są wysyłane na Twojego meila,masz wszystko,na jakie strony wchodził,kiedy,gdzie się logował,nawet hasła jakie wpisywał i co z kim pisał,czyli wiesz wszystko.poszukaj kogoś kto Ci to zrobi na kompie i będziesz miała wszystko jak na tacy :)

Gość moim skromnym zdaniem))))
to ta wiadomosc kupy dupy sie nie trzyma.Ale badz czujna,narazie obserwuj,a nie mozesz znowu do niego przyjechac w tym czasie kiedy ona ma sie pojawic?A tak poza tym to archiwum gg otworzysz nawet jesli zmieni haslo,wiem z autopsij;) musialby dac opcje ukryj archiwum zeby nie mozna czytac

Gość jak tak można
a z keylogerem to problem bo on sie dooobrze zna na kompach i mysle, ze od razu by zalapal ze cos nie tak z jego laptopem oboje mamy swoje laptopy On nie uzywa mojego, a ja jego On ma haslo na wejscie na laptopa mam jego hasla do maila i do gg i do fb Nie mam do 2 maili i do kompa Ale jak mi sie uda dopasc jego laptopa to sobie skopiuje jego archiwum, wiem jak i odczytam juz na swoim laptopie Tylko on nie zostawia wlaczonego nigdy Konczy korzytsac to wylacza

Gość kasztanowa//
Nie szalej, bo z tego co napisalas i załaczyłas, to jest sygnał jej do niego, ZNAJDZ ODPOWIEDZ, a dopiero wtedy będziesz pewna co dalej zrobić.Wazne jest to czy on na to reaguje i jak. Życzę spokoju,chociaz wiem że to trudne.

Gość jak tak można
odpowiedzi nie bedzie, bo ja to odebralam na swoim laptopie ;) ale musze mu gg przeszukac i zobaczyc co jej pisze dobra teraz ide sie kapac i ochlonac troche dzieki dziewczyny

Gość kasztanowa//
Moim skromnym-chyba ze jest sprytny i po kazdym kontakcie kasuje historię rozmów, zalezy z jakiej wersji korzysta. "jak tak można"odpoczywaj bo jak wpadniesz w obsesję, to nic nie zdziałasz, a moze skoro tam jestes popros żeby Ci udostepnił swoje gg bo chcesz pogadac z koleżanką?, zobaczysz jaka będzie reakcja.

Gość jak tak można
kasztanowa wiesz co kiedys w zartach niby serio niby nie powiedzialam, a teraz mi pokaz swoj telefon i swoje gg i fb Juz natychmiast A on ze smiechem - no co ty odstawiasz? daj spokoj Ja dalej - no co sie migasz pokazuj A on dobra masz patrz Ale ja nie patrzylam, tylko powiedzialam zartowalam i sie zasmialam Druga sprawa, moze usuwac, sprytu mu nie brakuje Jednak on chyba nie przypuszcza, ze mu szperac moge Nawet kiedys przy jakiejs rozmowie o jakims znajomym co szpiegowal zone, powiedzialam mezowi, ze to smieszne tak szperac (haha a sama co robie:D) bo co to da itd A potem tez w zartach powiedzialam, ze ja mu nie szperam, z obawy przed tym co bym mogla znalezc Trcohe sie oburzyl, ale mu przeszlo, bo to mial byc niby zart ;) ja sie uspokoje jak przejrze mu archiwum, o ile je ma A jak go nie ma to bedzie znak, ze cos jest bardzo nie tak zla jestem, mam teraz taki przelomowy moment w zyciu zawodowym - kupa stresu mnie czeka i nerwow - takie mozna powiedziec byc albo nie byc mojej kariery a tu taki dodatkowy stres Ufff ale pod prysznicem sie troche odstresowalam Moge go przywitac spokojnie, jak wroci z pracy za chwilke

Gość jak tak można
no gg ma czyściutkie nic nie ma ! zerooooo kurwa mac co za chuj wkurwiajacy mam pytanie dziewczyny ja mam stare gg a on to najnowsze Czy jak ja sie zaloguje na swoim kompie na jego koncie gg to mu sie wyświetli jakis komunikat ?? ze z innego programu logowanie albo cos podobnego?

Gość konalla
ściągnij sobie tą wersję którą on ma.. a powiem Ci tak, jak zaczełam być z P. on ten miał kontakt z kilkoma byłymi i nowymi kolezankami z czatow, co mnie strasznie wkurwialo (mieszkalismy przez rok w odleglosci 400 km.. widzielismy sie raz w miesiacu). No i jak odkrylam w podobnym stylu wiadomości postawilam jasno, masz 2 dni na zakonczenie tych znajomosci albo koniec z nami, a to bylo o tyle ryzykowne, ze dopiero pol roku ze soba bylismy, wiec nawet ta wiez nie byla taka silna. Zerwal z nimi kontakty.. Poszperalam w komputerze, w necie, poznajdowalam jego inne poczty i logicznie myslac wpadlam na to jakich hasel uzywa, wiec nie wie ze tam zagladam 9fakt, jeszcze co jakis czas tam zagladam- mimo ze 3 lata minely) ale juz naprawde rzadko to robie, widze ze jest teraz uczciwy, jak napisze do niego pewna mezata byla to mowi, ze napisala do mnie dzisiaj B. ja jej odpisalem ze u nas jest dobrze i tyle (i faktycznie po sprawdzeniu telefonu byly 2 wiadomosci od niej i wyslane przez niego tez dwie (w rejestrach ktorych sie nie usunie pojedynczo, tylko jak cos mozna caly rejestr usunac)). Za miesiac pobieramy sie i teraz ciesze ze wtedy tak zareagowalam. Ale nie bagatelizuj tej wiadomosci, powiedz ze wiesz, mimo ze bedzie sie wkurzal, ze naruszasz jego prywatnosc, to powiedz a Ty moje zaufanie. Cos sobie przysiegaliscie, jak jemu jest zle albo cos nie odpowiada w zwiazku niech powie co...

Gość jak tak można
ale widzisz on mówi, że jest mu dobrze Przytula się do mnie, sam z siebie podchodzi i mówi mi słodkie rzeczy, całuje itd. Więc nie wiem czemu to robi, być może jego wiadomość była zwykła np. cześć u mnie to i to się dzieje i tyle A może to ona odpisała w takim stylu jak to wkleiłam Tylko po co do niej pisał? Moze ot tak a może coś więcej w tym jest Nie wiem Nie mam tego jak sprawdzić, bo nie ma archwium jego gg ale postanowiłam z nim porozmawiać w czasie weekendu

Gość kasztanowa//
Wiesz zebys sięw tych swoich podejrzeniach nie zapedziła w kozi róg, (chociaz ufaj i sprawdzaj), ale nie tedy droga jesli bedzie chciał Cie zdradzic to zrobi to pod "brama waszego wspólnego domu"a wiem z doświadczenia że sa takie, których znajomości i wspomnienia budza sie po latach, i mimo iż wiedza o zwiazku to chca sprawdzic na ile moga sie posunać(to o kobietach) A jesli chodzi o Twojego, mam wrażenie że on sprawdza Twoją czujnosc,zaufanie, a przy okazji "łechce swoje ego" że jest ktos kto pisze pikantne kawałki.Trudno jest doradzac, ale po tych wiadomościach, jedno bym zrobiła, wpadła tam do niego bez zapowiedzi.Bo pisanie to może byc tez odskocznia od zycia codziennego i nic więcej.

Gość jak tak można
kasztanowa bardzo mądrze mi radzisz, dziękuję :) zgadzam się, że dziewczę chce sobie samopoczucie podnieść (pooglądałam jej profil na fb i to widać, choćby po zdjęciach jakie umieszcza) To że ona 'leci' na moje meza, to zapewne kreci i jego I moze to skonczyc sie na łechtaniu próżności, a może nie Z drugiej strony nie mogę latać i zabraniać mu kontaktów, jak zechce to i tak nic nie zrobię Jedyne co to musi wiedzieć, że przekroczenie pewnej granicy rodzi konsekwencje Nie wiem tylko czy go uświadomiłam w tej kwestii Postaram się :) trochę się we mnie głupie dziecko przekorne obudziło i myślę sobie - ja mu pokażę odświeżę znajomości z paroma kolegami ... tylko po co ;)