Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj przyjaciel mial bialaczke

skonczylam 24 lata. z wiekiem ochota na dziecko spada

Polecane posty

jak byla mloda chcialam miec czworke dzieci, z czasem zmalało do 3,,,,,2....1... mam fajna prace, realizuje sie zawodowo, za rok slub....a ja nie wyobrazam sobie miec dziecka.;/

Gość no ale co w zwiazku
z tym?:O

"jak byłam młoda" ????? stara to chyba raczej jeszcze nie jesteś :P ale jednak weszłaś na te forum, czyli zadziałała podświadomość....:) ja też zawsze mówiłam, że żadnych dzieci, żadnego męża, imponowały mi kobiety "Samowystarczalne" żyjące w luźnych związkach, ale z czasem taki tryb życia staje się nudny....i wtedy przychodzi ochota na tę całą zabawę w DOM :) mi przyszła i co gorsze,mam na nią coraz większą ochotę-marzy mi się trójeczka :D może jeszcze Ci minie...:)

zle sie wyrazilam... chcialabym to jedno dziecko....:) tylko ze nie czuje sie spelniona zawodowo, nie mamy wciaz mieszkania, jest jeszcze tyle do zwiedzenia...a z dzieciem to nie to samo:P

ja też nie czułam się spełniona :) w dodatku dopiero co awansowałam, jak sie w pracy dowiedzieli o ciazy to nagle nie chcieli mi umowy przedluzyc i zostalam tylko do dnia porodu, powiedzieli otwarcie,z blokowalabym tylko miejsce innym,chociaz po 3 miesiacach chcialam wrocic do pracy. Mieszkalismy w kawalerce, po porodzie nagle spontanicznie kupilismy 3 pokojowe mieszkanie, ale mielismy przez 2 lata w tej kawalerce mieszkac. A podroze? w zyciu sie tyle nie napodrozowalam co z dzieckiem :) jest jeszcze mala,ale wszystko chce jej pokazac, na nowo przezywam te wszystkie atrakcje typu plaza,zoo, wypad na lody.....bycie rodzicem to poza ciezka harowa takze super zabawa z dzieckiem :)

podoba mi się to co mówisz:) Wg umowy którą zawarłam za dwa lata będę zarabiała 3700netto....więc pożyjemy....zobaczymy;)

napisze Ci ejszcze tylko,ze moja 30letnia siostra zawsze chciala miec dzieci,ale myslala w podobny sposob-najpierw stabilizacja konkretna-mieszkanie nie na kredyt,awans w pracy.....im wiecej ma,tym wiecej chce, ciagle odklada dziecko na pozniej zapominajac,ze czas uplywa....Trzymam kciuki :)

dokladnie....im czlowiek wiecej ma tym wiecej chce... Ps. masz przesliczna corcie!:)

Gość SORRY ZA CAPSS4
AGWERKO MOGLABYS MI PODESLAC NAZWE APARATU JAKIM ZROBILISCIE MALEJ ZDJECIE, BEDE WDZIECZNA :)

Nie przejmuj sie ,masz jeszcze czas. Teraz coraz pozniej kobiety zachodza w ciaze.Moze po 30 zachcesz byc mama.

ja doipiero po 30stce zechciałam być mamą duzo czasu jeszcze przed Tobą na tą decyzję