Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [ooo]

JAK GO TRAKTOWAĆ??!!

Polecane posty

Gość [ooo]

Mój facet nie odezwał się do mnie przez cały dzień, ani smsa,zero wiadomosci na gg,nic. zadzwonilam do niego i pytam co porabia ,a ten, ze poszedl po pracy z kumplami do knajpy na rynku. pewnie beda podrywac laski i chlać. znajac go zadzwoni do mnie nawalony kolo 23-24 jak wróci. jak uważacie, to jest cos normalnego w zwiazku czy powinnam sie do niego nie odzywac i nie odbierac??!!

Gość hłe
najlepiej zabierz mu kuwete..

Gość [ooo]
" hłe najlepiej zabierz mu kuwete.. "??????!!!

Gość [ooo]
statuabezwolności co mam mu powiedziec,zeby zrozumial a ja nie wyszla na laske, która go ogranicza??

Gość hłe
przestan go trzymać na smyczy i tyle.. troche zaufania..

Gość [ooo]
hłe nie trzymam go na smyczy!!! przeciez wychodzi,ale oczekuje od niego szacunku. nie mieszkamy razem,widujemy sie tylko w week a ten przez caly dzien sie nie odzywa

Gość [ooo]
nikt nie pomoze????

Gość
moj przyjaciel wyjechal na miesiac do niemiec do pracy i napisal mi w trakcie 2 smsy a jakbym, nie zadzwonila samowolnie, to bym nawet nie wiedziala ze jedzie moj facet kiedys pojechal na szkolenie, nie napisal mi, ze wylacza tel wiec nawet nie wiedzialam czy po drodze sie nic nie stalo i 2 dni mialam grype zoladkowa, wyjechal w piatek po czym wniedziele ok 2 rano dostaje radosnego sms " wlasnie pijemy z x i y, a ty jak sie bawisz?" noz kurywa [ sciana ] faceci tak maja