Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooooe daaaseee

jak myslicie: 60kg/165cm to duzo?

Polecane posty

Gość jooooe daaaseee

j.w.

Gość majka...1
Z 5 kg do zgubienia.

Idealne proporcje, Twoja cialo musi wygladac naprawde wspaniale a wzrok ludzi, ktory podaza za Toba musi Cie nieustannie niepokoic, bo przeciez ile mozna wytrzymac, skoro kazdy sie gapi na Twoje ponetne ksztaly. Wiele kobiet zabiloby, by posiadac takie wymiary, ktore sprawiaja, ze gdy idziesz ulica Twoje cialo kolysze sie w niezwykly sposob i nikt nie jest w stanie oprzec sie tak fascynujacemu widkowi. Po prostu sprawiasz, ze ludziom sie chce zyc i podziwiam takie dary natury.

Bmi masz wporządku bo ja ważę tyle samo i jestem tego samego wzrostu pieprzyć wszystkich którzy gadają że jesteś za gruba ;d ! Każda kobieta powinna mieć krągłości a nie chuda a jak się ją dotknie to strach żeby jej żebra nie połamać

dobra waga. ja przy twoim wzroście mam 47kg i wyglądam jak kościotrup :/

Gość _amaretto_
Mam dokładnie tyle samo.. Mi mowia. ze jest Ok, ale od niedawna sie odchudzam, bo jednak trochę za duzo :P:P

Troche za dużo ! no ok może u nie których się w innych partiach tłuszyczk odkłada ale jeżeli ma pełną fajną pupcie i ogólnie ładne ciało to tylko zazdrośnik powie ze to za dużo !

Lady B - me? No way? I wouldnt like to stick my finger into your ass ... just my di*k ... into your pussy ... isnt it something normal? Of course i would also like to touch your breast, lick it ... then ... slowly ... explore all your body with my tounge. etc. Just a normal stuff :)

demorai- Takie rozmowy to na priv, demoralizujesz młodzież np mnie !

Gość na co oni liczą?
zrzuć z 8kg...

Demorai- Ależ zabawne ;p Nie mam 10 lat więc trochę tych wyrazów w swoim życiu poznałam.

Ważę 3 kilogramy mniej i jestem niższa o centymetr. Na pewno nie wyglądam na grubą. Można mi żebra policzyć bez problemu. Bo ważne jest jak się te kilogramy rozkładają. Mam najwyraźniej ciężkie kości, bo co do sylwetki to jestem wysportowana i wyglądam moim zdaniem dobrze. Gdybym schudła to bym nie miała pewnie fajnego tyłka tylko płaską dechę;-)

Boratka i masz racje ;d ! Najważniejsze to dbać o ciało aby było wysportowane i zdrowe a wtedy kilogramy na wadze się nie liczą ; )

Lady B - cannot await, it must be something amaizing to f**k a nun ;) Decoy - a co z tego, o czym dane bylo Tobie slyszec, zostalo przetestowane? :)

Gość czarry marry
ja mam 164 i waze 45 i wcale do suchelcow sie nie zaliczam

Gość piczkaxxxxxxxxx
dokładnie , z 10 kg za duzo , ja jestem o 7 wyzsza i 7 szczuplejsza i przy 60 kg wyglądałam jak wieprz :classic_cool:

Gość wszystkie wieloryby tak mówią
prawidłowa waga kobiety to wzrost odjąć 110, czyli masz 5 kg za dużo i tyle. Ale pocieszajcie się grubaski, że wszystko ok..

Decoy - czy na przyklad ktos, w ramach gry wstepnej, wylizal Tobie kazdy centymetr Twoich niezywkle zadbanych i czystych nozek, poczynajac od paluszkow a konczac miedzy udami? Oczywiscie teraz mowa tylko o udkach (nie kurzych) i przypadkowe draznienie lechtaczki nie wchodzi w gre.

Chiałabyś pomarańczko mieć moje wymiary. Muszę być naprawdę tłusta mając w szafie same rozmiary 34. Zazdrość to nie jest nic dobrego

Gość czarry marry
uwierz mi ze anorektyczka nie jestem, a nawet mam brzuszek, to kwestia budowy ciala, ale 60 to zdecydowanie za duzo