Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepatriotka

jest tylko jeden naród którego nie lubię

Polecane posty

Gość niepatriotka

ten naród to polacy. nie mam nic do żydów, niemców, rosjan, francuzów, chińczyków, arabów itp. jedyna nacja która wzbudza we mnie niechęć to polacy, za ich prymitywizm, zacofanie, zawiść, chamstwo, dosrywanie sobie nawzajem bez powodu i niczym nieuzasadnione poczucie wyższości. dodam ze mieszkam w RP wiec wiem o czym mowie bo stykam sie z tym na codzien. nie ma sie co dziwic ze polska ma opinie dziadowskiego kraju skoro zamieszkuja ja w znakomitej wiekszosci miernoty :/

Gość Be us fr
Zgadzam sie w 100%

Gość czemuuuuuu usunelas?
popieram!:(

Gość martita8989
to wypierdalaj do arabów tam jakiś ahmed poleje cie kwasem i wtedy pogadamy która nacja jest gorsza debilko.

Gość ciotkaaaaa..... d
wlasnie . powinni wypiertalac na syberie takie osoby które kalają własne gniazdo. na 95 % jestes ze wsi. ludzie z Warszawy czują w sercu jak ich dziadkowie walczyli , gineli...za kraj za naród... za takie dziwki co wolą dzisiaj pucować buty żydom i lansowac sie ameryką

Gość niepatriotka
ciotka - o kurwa jaka riposta :D potwierdzasz to co napisalam na poczatku :D

Gość alberciksrelele
po co Polsce takie śmierdzące narzekające gówno jak ty? wypierdalaj w podskokach na Syberię

chuj wam w dupe poloczki, nic tylko kurwa caly czas rozpamiętujecie tą całą historie jakby to mialo jakis sens...jakby tak niemcy mieli kontemplowac nad wlasną historią to by do dzisiaj siedzieli w dziurze wstydząc sie swojej przeszlosci...ale wiecie co ? wzieli sie kurwa za siebie i teraz tam kazdy jezdzi Mercedesami, Audicami itp...a my mamy wielkiego chuja, F16 z muzeum USA, Golfy z muzeum Germanów i zapierdalamy do pracy za 1300zł gdzie litr benzyny kosztuje 5,50 a zwykly t-shirt 60zl...az w oczy razi jacy jestescie pojebani i dajecie sie robic w balona podczas gdy wszystkie kraje sie rozwijają. Gówno na gównie a wy na samym szczycie dumni ze swojego narodu, pluje na Was... tfuu kurwa

Gość najśmieszniejsze jest to
że naród nie istnieje to pojęcie abstrakcyjne wyższej filozofii a łatwo sprzedawalne sprzedał je napoleon na zasadzie to my a to oni i tyle jest 'narodu w narodzie' :D