Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adixxxxx

Napisać list do byłej?

Polecane posty

Mam z nią od bardzo dawna dobry kontakt i ona wie, że mi na niej zależy, że kocham ją. Ona też mi pisze, że tęskni kocha spotykamy się m.in jeździmy razem do jej oraz mojej rodziny. Teraz sprawa wygląda tak. Kiedyś jej napisałem list i była bardzo szczęśliwa, a szczególnie dlatego, że w liście umieściłem własny wiersz... i przez ten czas odkąd z nią nie jestem z nudów słucham muzyki i przez to nabieram ciekawych przykładów interpretuje je, a następnie składam z niego wiersz. No i czy to dobry pomysł czy wysłać kolejny do niej a zarazem zrobić to tak by nie myślała, że jestem nachalny bo kilka dni temu prosiłem o chodzenie... Nie dostałem kosza, ale powiedziała jeszcze...

W przyszłym tygodniu wyślę jak Ona wróci z wakacji... Mam nadzieje, że te moje starania nie pójdą na marne:(

Gość Rokoko
Pisz ten list. Co ci szkodzi? Dzięki temu mogą się tylko polepszyć wasze stosunki. Jak by ci się udało, to ususz jakiś kwiat, albo płatki róży i włóż jej do koperty razem z listem. Jeśli wtedy jej się spodobało, teraz poczuje sie jeszcze bardziej wyjątkowo.

No właśnie też o tym pomyślałem o tych płatkach róży. Ostatnio mi napisała sms'a późnym wieczorem po angielsku, że marzy jej się bym leżał z nią w łożku przytulonym do niej, a wokół nas na łóżku pełno płatków róż...