Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dac mu szanse?

Maz mnie dzisiaj uderzyl! Co robic?

Polecane posty

Gość czy dac mu szanse?

Uderzylam swojego meza z piesci w twarz bo zdenerwowal mnie jak nic. A on odepchnal mnie na lozko, zdjal spodnie i przylal mi 5 razy paskiem na tylek, po czym chwycil mnie za twarz i spytal sie czy bede grzeczna. Cala ta sytuacja wydarzyla sie przy 5letniej coreczce, i 6letnim synku. Oczywiscie on powiedzial im ze dostalam bo bylam niegrzeczna. Co teraz? dac mu jeszcze jedna szanse?

Gość tak erotycznie to napisane
:D

Gość Rrrrrrrr....
0/10

Gość mozIllIa fireffox
pytane powinno brzmiec czy on ma ci dac jeszcze jedna szanse

Gość czy dac mu szanse?
I takie coś jest dla was dobre że mężczyzna bije kobiete. On zapytal mnie wprost czemu od 6 tygodni nie uprawiamy seksu, ja mu powiedzialam ze po prostu nie mam na to ochoty. I kilka razy pyta dlaczego, wiec mu mowie zebym dal mi spokoj. A pozniej on ze w takim razie bedziemy musieli sie rozstac, wiec daje mu w twarz a on odpycha mnie na lozko zdejmuje ze mnie spodnie, bierze pasek i bije mnie po golym tylku 5 razy po czym chwytajac za twarz pyta sie czy bede grzeczna.

Gość mozIllIa fireffox
i bedziesz juzz grzeczna?

Gość czy dac mu szanse?
Czy ja zrobilam cos zlego? nie, po prostu nie chcialam dalej prowadzic jego rozmowy na temat seksu. A on mi grozi odejsciem zapominajac o tym ze zlozyl mi przysiege malzenska bo on ma potrzeby. Ja nie lubie seksu a dzieci juz mam, nie planuje wiecej.

Gość luluaby
hahahahhaaha ;D

Gość Jadwisia
Twoj maz jest jakis chory, powinnas go na leczenie wyslac, erotoman jeden, zrobil dwoje dzieci i jeszcze mu malo! Seksu sie zachciewa, tfu. Dwa razy go do siebie dopuscilas i starczy.