Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoooleyage

po co kobiety sie maluja

Polecane posty

Gość stoooleyage

powiedzcie mi szczerze, wstydzicie sie swojej prawdziwej skory? macie cos do ukrycia? Najbardziej smiesza mnie laski ktore tak sie maluja ze pomiedzy szyja a plecami widac taka roznice w kolorycie skory ze juz choooy, tak jakby mialy glowe z szyja przeszczepione od innej osoby Co sadzicie o mezczyznach z bliznami na twarzy w ilosci duzej(tak, tak jestem taki zawadiaka i troche sznyt w zyciu sie nazbieralo) Ja mam wyjebane 🖐️

Gość hayd
jak maja problemy z cera to chce to ukryc i sie maluja

moze i masz wyjebane, ale nie kazda koboeta musi malowac cala gebe fluidem jesli nic tam szczegolnego nie ma. takiego jak jakies pojaczki, zaczeriwnienia. to jest pikus, a wy od razyu to maskujecie. ja mam male blizny po tradziku na skroniach i je tylko maluje. wezcie sie jakos ogarnijcie, to na serio brzydko wyglada. a ty czemu nie pojdziesz na dermabrazje?

Gość Rrrrrrrr....
malujemy się bo chcemy być ładniejsze, i tak, ukrywamy wady albo podkreślamy atuty, a co do blizn u faceta to źle się kojarzą, albo zabijaka albo po wypadku

Gość Rrrrrrrr....
kurwa bede srac fluidem o fuck

Gość kmlml
ja sie nie maluje bo po pierwsze mam ladna cere, po drugie nie chce jej zmaścić tymi mazidłami po trzecie nie chcialabym by moj facet widzac mnie non stop w makijazu zdziwil sie ze mam paskudniejszy pysk. NATURALNOSC LASKI TO NAJLEPSZA SPRAWA

Gość Rrrrrrrr....
tak kurwa naturalnos a jak ktos nie moze byc naturalny to co kurwa mać do chuja pana

Oczywiście coś takiego jak lekki makijaż czy taki zrobiony dla przyjemności kompletnie pomijamy?