Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dac mu szanse?

Uderzylam meza a on mnie pobil!!!

Polecane posty

Gość czy dac mu szanse?

Uderzylam swojego meza z piesci w twarz bo zdenerwowal mnie jak nic. A on odepchnal mnie na lozko, zdjal spodnie i przylal mi 5 razy paskiem na tylek, po czym chwycil mnie za twarz i spytal sie czy bede grzeczna. Cala ta sytuacja wydarzyla sie przy 5letniej coreczce, i 6letnim synku. Oczywiscie on powiedzial im ze dostalam bo bylam niegrzeczna. Co teraz? dac mu jeszcze jedna szanse?

Gość e tam ja bym chciała żeby face
t mnie wystrzelał po gołym tyłku :P

Gość Rrrrrrrr....
rżnij się z nim do usranej śmierci kurwo jak mogłaś go uderzyć !!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy dac mu szanse?
Po prostu wkurzyl mnie, wypomnial mi ze od 6 tygodni wogole nie uprawialismy seksu i powiedzial mi ze jak tak dluzej bedzie to odejdzie. Wtedy go uderzylam z piesci w twarz a on rzucil mnie na lozko, zdjal pasek i 5 razy uderzyl mnie paskiem na tylek, po czym spytal sie czy bede grzeczna.

Gość Rrrrrrrr....
teraz liz mu chuja kurwo

Gość czy dac mu szanse?
Bo on nie mial prawa mnie uderzyc, powinien wiedziec ze nie lubie za bardzo seksu i nie chce tego z nim robic a on zaczal mi grozic rozstaniem jakby zapomnial o przysiece malzenskiej.

Facet to jakiś idiota jak raz uderzy zrobi to znowu !!!!!! Kobieto uciekaj od niego !!!!!!!!!!!

Gość no a jak kobieta uderzy to co?
ja powiem wam jedno jako kobieta. Jeśli kobieta uderzy to facet ma prawo jej oddac, to raz. Autorko, on ciebie nie uderzył tylko potraktował cię tak jak dziecko, przylał ci na goły tyłek i bardzo dobrze.

Jeśli to prawda, to współczuję dzieciom obojga rodziców. Skoro pobił Cię tuż po tym jak sam dostał, to CAŁA ta sytuacja odbyła się przy dzieciach? Łącznie z gadką o braku seksu i odejściu? Świeeetnie. :(

Gość ale on jej nie pobił
to nawet przyjemne dostac po tylku :) od faceta. Teraz ty powiedz mu że będziesz grzeczna i isc do sypialni i kochaj się z nim.