Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziiiiiiwiona_

Też oglądaliście dziś wiadomości na jedynce? Pogrzeb Leppera -krótka relacja

Polecane posty

Gość zdziiiiiiwiona_

Wszystkie informacje w wiadomościach są zawsze dokładnie i długo komentowane. Dziś w zapowiedziach wiadomości w ogóle nie było podane, że będzie informacja o pogrzebie Leppera. Podczas oglądania wiadomości w drugiej części jednak pokazała się WZMIANKA o tym, że odbył się pogrzeb - bardzo krótko i prawie nic nie pokazali. Pogrzeb był państwowy, można powiedzieć na wielką skalę (albo chociaż większą). A tutaj takie coś. Odniosłam wrażenie, że znieważyli Leppera, niezależnie od tego, jakim jest człowiekiem. Wszędzie było o tym głośno a tu w wieczornych wiadomościach w zapowiedziach w ogóle o tym nie było. Ważniejsze były sondaże wyborcze. A Wy co myślicie?

Gość zdziiiiiiwiona_
ok wiem już, możecie wypierrdalać 🖐️

Gość zdziiiiiiwiona_
Żałosny podszyw.

Gość A prawda jest taka, że...
Popieram, zdawkowa relacja, sugerująca wyraźnie, że sprawa nie warta jest zainteresowania. Chcą, aby ludzie tym się nie interesowali, ale w końcu komu ta tv ma służyć politykom, którzy zajęci są wyborami (i niczym więcej), czy ludziom?

podszyw nie podszyw - wyrazil co trzeba bylo.... i juz

Gość rodzina nie zyczyla sobie
mediów na pogrzebie, mie;li sie na siłe wpychac i relacjonowac?

Gość zdziiiiiiwiona_
A ja myślę, że tu nie chodziło o rodzinę. Po prostu chcą, aby Polacy nie interesowali się tym - by ludzie nie dowiedzieli się tego, co naprawdę się wydarzyło i dlaczego.

Gość brat leppera wymienił
kaczyńskiego i ziobro i to z nazwiska! Jako 'głównych naganiaczy ' na andrzeja. trwa kampania więc nie można używać czyjejś śmierci. to dyshonor! padło nazwisko walczącego w niej. :O

Gość A. Lepper został
zamordowany, kto myśli samodzielnie ten też to wie

Znieważyli i nie bez powodu. Lepper zanim go powiesili, wypowiedział wojnę kilku grubym rybom w tym kraju, i dlatego musieli się go pozbyć. Z resztą to nie pierwsza śmiertelna ofiara. Jak nie udą się całej sprawy wyciszyć, a raczej na pewno się nie uda, to czeka nas niebawem poważne trzęsienie ziemi w polityce. Zależy co zrobi prokuratura.

Gość A. Lepper został
niestety ja nie mam złudzeń, że sprawa zostanie wyciszona. Niestety.

Brat Leppera wymienił, ale sprawa jest tak pokręcona, a ludzie tak oszukiwani, że nawet jego rodzina nie wie o co naprawdę chodzi.

Gość A. Lepper został
prokuratura zrobi to co każe góra, wyciszą sprawę, już w godzinę po ,,samobójstwie" policja i dziennikarzyny twierdziły, że to niewątpliwie samobójstwo z powodów osobistych.

Trudno będzie wyciszyć, nie wiadomo ilu osobm Lepper przekazał swoją wiedzę i czy znajdzie się wśród nich ktoś na tyle odważny, żeby to ujawnić (zakładając, że prokuratura wszystko wyciszy). Sakiewicz już dawno chciał te materiały opublikować, więc aż tak bardzo chyba się nie boi.

Gość oglądaj mniej
wielbiciel70B ---- chciałbym żeby było tak jak piszesz, bardzo - oby! A co do Sakiewicza - ja bardzo go cenię ale niestety medialnie jest on uważany za dno, nie ma siły przebicia, wyśmiewają go w Tok Fm. Ja trzymam kciuki za Sakiewicza.

Gość ptasiek nastroszony
patrzajta i sie dziwujta, jake to sensacyje. jutro juz weekend idzcie lepiej u buka obstawcie na co w sobote bedzie promocja w markecie? na klapki samonosne czy na sokowirowki na pedały?

Gość A. Lepper został
wielbiciel tylko kiedy my się śmiać będziemy? chyba przez łzy jak już Polski nie będzie

Gość ptasiek nastroszony
jak będzie granica rosyjsko-niemiecka na Wiśle to przynajmniej bedziecie mieli blisko do pracy zagranicę

Gość A. Lepper został
ptasiek widać kumaty gość