Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci tacy są

Czy wasi faceci tez pytali sie was o ..

Polecane posty

Gość faceci tacy są

o to z iloma facetami byłyście już w łóżku?? mój się dziś zapytał, dla mnie to troche nie na miejscu, to prywatna sprawa człowieka kto z kim co robił ... a wy jak myslicie??

Gość mnie to bardzo obrzydza
skłam,ze z jednym :D

Gość faceci tacy są
wogóle nie odpowiedziałam i nie odpowiem, mnie np nie interesuje z kim on sie bzykał 2 lata temu.

Gość Eeerrr...
Bardzo dobrze zrobilas, ze nie odpowiedzialas. To nie sa tematy, o ktorych powinno sie dyskutowac w zwiazku. Wiem, ze na pewno znajda sie osoby, ktore maja inne zdanie na ten temat i uwazaja, ze chlopakowi/dziewczynie powinno sie o wszystkim mowic, ale ja osobiscie uwazam, ze to sa intymne sprawy z przeszlosci i o ile Ciebie nie interesuje co i z kim on robil, tak samo jego nie powinno to interesowac.

Gość rady jakich ci udziela
zaleza od ilosci partnerow i partnerek udzielajacych. koorewki powiedza ze nie ma prawa pytac a prawiczki ze powinien :D

Heh a dla mnie to nie jest dziwne że chce to wiedzieć... ja bym nie miała wgl problemu z odpowiedzią no chyba że przeuchało Cię pół miasta i się wstydzisz... ja tam mojemu od razu powiedziałam że jest moim pierwszym i Ja jego...nic w tym dziwnego..

czarnamycha i tak by się dowiedział 🖐️ uważam, że tego typu pytania świadczą o niskiej kulturze 🖐️

Gość kjfkjfb
moj jak chcialam go podraznic dla jaj to zatkal uszy:P nie chcial nic wiedziec;)

Yy niska kultura ? ;] dla mnei nic dziwnego że jej chłopak chce wiedzieć ile wcześniej ją już dymało ;)

ale nie rozumiem po co te pytania? nie istnieje u was żadna prywatność w związkach? :O czy w każdą strefę waszego życia wpieprzacie się z butami?

Gość faceci tacy są
No właśnie dla mnie istnieje w związku takie cos jak PRYWATNOŚĆ. wszędzie są jakieś granice, każdy ma jakieś swoje tematy i sprawy o których nie mówi nikomu nawet najblizszym, i ja nie mam zamiaru się spowiadać, a jak się nie podoba to nara... ktoś wyżej dobrze napisał o tych prawiczkach, to prawda że są bardzo dociekliwi :D

nie interesuję się seksualną przeszłością swoich partnerów :) jeśli by uznał, że powinnam o tym wiedzieć i wyszłoby to z jego inicjatywy to jakoś bym to przełknęła :) z drugiej tej pozytywnej strony to miałby spore doświadczenie, które ja bym mogła wykorzystać :classic_cool: