Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamusiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SPRZEDAM KURTECZKE DLA CHŁOPCA NIKE ALLEGRO

Polecane posty

Gość wysyłka w ciągu 14 DNI
jaja se robisz?:O

Gość a ja mam..............
taką samą kurteczke kupiłam ją z 25 zł nową :) oryginalną w jaworznie :D

pozatym co to za wysyłka 14 dni i list 8 zł ??? ja wczoraj posyłałam komplet gruby zimowy w kopercie bąbelkowej i zapłaciłam 3.75 za priorytet !!!

do a ja mam: za list POLECONY priorytetowy na pewno nie zapłaciłaś 3,75zł co najwyżej za LIST PRIORYTETOWY, ale ten nie ma żadnego potwierdzenia nadania więc ja dziękuję za taką wysyłkę, która albo dojdzie albo nie

mam potwioerdzenie!!! chcesz moge ci skopiować na kompa i posłąć!!!! polecony priorytet !!

to baba na poczcie musiała się pomylić przecież komplet zimowy waży swoje miałaś po prostu fuksa

wysyłam od lat i spzredaje od lat ubranka i nigdy nie zapłaciłam drożej niż 8 zł a 8 zł płaciłam za paczke 12 ubrań ..pozatym ten komplet zimowy zmioeścił sie do kopery bąbelkowej

to jest bardzo dziwne co piszesz ile ta przesyłka ważyła?

no i ?

a ja mam.............. chyba ściemniasz, albo rzeczywiście się pomylili. Ja kilka dni temu wysyłałam samego bodziaka i zapłaciłam 4,10

o.5 kg ważyła chcecie moge wam pokazac karteczke z poleconego żaden problem :) 3.75

Gość bukaaa
Uuuu, jak ja nie lubię takich ogłoszeń jak to o kurtce. Napisz czy kurtka jest ocieplana czy cienka czy gruba, jaki jest skład materialowy. Baby, zrozumcie, ze jak chcecie być zauważone na allegro, to w opisie muszą być wszystkie informacje. Jak nie ma, to nie bawię się w "zadaj pytanie sprzedającemu", tylko przechodzę do następnego ogłoszenia allegrowicza, któremu się chciało zrobić porządnie aukcję. :o

no to jasna sprawa, że się walnęli na poczcie, bo do 0,5 kg list polecony priorytetowy kosztuje 5,80zł a od 0,5 kg - 8,50 zł (wystarczy wejść na cennik poczty polskiej i sprawdzić) więc po co te bajki, że zawsze za tyle wysyłasz?

zawsze pąłce ma mkilka rachunków z kwotą 3.75 ale widać jak posyłasz ....szkoda słów wiem co i za ile posłałam i mam na to dowody :) ale każdy chce zarobić :) twoja sprawa nie moja zrób se pzresyłke i 20 zł :D

a t akurteczka jest cieniutka ni ema polarku a ni nic jezeli o to chodiz bo autorka nie chce ci odpisac widze :)

ale na co szkoda słów? na to, że cennik poczty polskiej jest zupełnie inny niż ten, który podajesz?:O to jasne, że taką kurtkę można posłać taniej niż za 8 zł listem poleconym priorytetowym, ale z cała pewnością nie za 3,75 zł, no proszę Cię:O

Gość bukaaa
Dzięki, ale nie chcę kupić tej kurtki, bo mój syn nosi rozmiar 146. ;) Zamieszczam tylko moją uwagę, aby aukcję poprawić, może wtedy będą chętni. Sama czasami sprzedaję na allegro, pewnie tez robię jakies błędy i byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi na nie zwrócił uwagę.