Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskryminacja

Czarne ubranka dla dzieci - DYSKRYMINACJA

Polecane posty

Gość nawet przez internet
ja też je widziałam NIEJEDNOKROTNIE i opowiadasz bzdury:O mam takie bodziaki w kolorze granatu, ciemnozielone i żadne nie jest błyszczące masz chyba jakiś problem ze sobą:O

dyskryminacjo- ja leżę i płaczę przez ciebie :D czy TY potrafisz czytać ze zrozumieniem? te body z h&m są gładkie i się nie świecą, widziałam je w sklepie!!!! ja moją córkę ubieram głównie na szaro i czarno :o

Gość a ja mam..............
na allegro masz w rozmiarach 68 tak jak ty chcesz wystarczy wejsć i poszukać ....okulista by sie przydał ja kupuje w H & M i nie mam świecących bodziaków

Gość jagaba
Taaa, mnostwo czarnych ubranek znalazlyscie :D Jedne body. A spiochy? A pajace? I co, na allegro trzeba kupowac po jednej sztuce? Nie ma w Polsce sklepu, ze wchodze i moge sobie wybrac co chce i jakie chce?

na tym linku ,gdzie dziewczyny podaly pisze jak byk 100% bawelna ,nie umiesz czytac od kiedy to bawelna ma polysk,a na focie jest polysk od aparatu fotograficznego ,mam takie body i wez mnie nie rozmieszaj ,bo jest mieciutkie i matowe.Sama nie wiesz czego chcesz.

u mnei w colorino są bodziaki czarne pajace bluzki t-sherty itp .... moze u ciebie też jest colorino lub fido zajżyj zobacz

Gość bukaaa
To nie żadna dyskryminacja tylko nie ma takiego zapotrzebowania na czarne ubranka, bo mamy wola ubierać dzieci kolorowo. Nie jest też prawdą, że dla chlopców są tylko niebieskie rzeczy, u syna królują beżowe, khaki i zielone, bo w takich najlepiej wygląda. Ma również czerwone, pomarańczowe i żółte. Wystarczy poszukać.

Gość trgg5t
patty - to co podałaś jest akurat w innych kolorach niż czarny ;)

Gość trgg5t
dajcie linka do CZARNYCH jednolitych ubranek ;)

ja co prawda mam czarne body posle wam linka wiem że autorce chodzi o całe czarne ale moze te jej sie spodoaja to powiem jej gdzie można zakupić takie bodziaki

Gość hanna90
a ja mam.............. - ale to chyba rozmiar 122, autorka szuka takich niemowlęcych chyba 68 jeśli dobrze pamiętam

Gość na wzrost 122 to juz raczej dl
a pierwszoklasistki, a nie dla niemowlaka:D na ebayu jest pełno czarnych ubranek dla niemowląt

Gość smiechhhhhhuuuu warteeeee
he he dyskryminacja chyba zmienial nick bo nie wierze ze ze jest jeszcze jakas głupia mamuska jej pokroju:D

heh- też mi się nasunęło,że to ostatnie body, to raczej dla dziecka chodzącego już do szkoły :D ja mam świra na punkcie ubrań dla córek, w zeszłym tygodniu kupiłam im takie sweterki: http://www.hm.com/pl/product/93590?article=93590-A są do tego jeszcze bluzki i legginsy :D przypomniało mi się,że starszej córce, bardzo ładną czarną bluzkę kupiłam w 5-10-15

Gość hanna90
smiechhhhhhuuuu warteeeee - to ktoś ją poparł? Gdzie bo nie widzę.

Gość BabyGiftShop.pl
Jeśli chodzi o czarne ubranka, bardzo zaskoczy Państwa nasz sklep. W swojej ofercie posiadamy czarne śpioszki, 100% bawełna. Poza kolorem wyróżniają nas również nietuzinkowe wzory na ciuszkach. Zapraszamy!

Gość Olga_fanka
Ja czarne ubranka kupuję przez Facebook na https://www.facebook.com/rockoweiszalowe co prawda są z napisami, ale mi akurat te napisy się podobają. Z tego co wiem ta firma sprzedaje również ciuszki bez napisów, a jeśli chodzi o jakość, to ja jestem bardzo zadowolona :)

Gość Dejnapl
Szyjemy czarne ciuszki dla dzieci z najlepszej gatunkowo dzianiny- mozna i gladkie i z nadrukiem WLASNYM. Zapraszam na www.dejna.pl. Na haslo kafeteria - rabat (wpisac w formularzu zamowienia

Gość gość
a co powiecie na czarną sukienkę dla dwulatki??? bo kiedyś jej kupiłam naprawdę ładna ale ani raz nie miała jej na sobie bo pewnie od razu padnie krytyka

Gość gość
a ja niedawno byłam w sklepie Textil Market i widzialam body z dlugim rekawem w kolorze brazu czerni i szarosci i mam zamiar w takim kolorze kupic synkowi szwagierce

Gość Niezalogowana666
A tak odgrzewając temat - NAJLEPSZE JAKOŚCIOWO CZARNE CIUSZKI DOSTANIECIE NA WWW.IROCK.PL Zarówno gładkie tshirty, body jak i longsleevy. Nadruki są często rockowe, to swoją drogą, ale można zamawiać też własne, unikatowe nadruki. Wiem, bo korzystałam - raz zaryzykowałam i od tej chwili nie kupuję nigdzie indziej czarnych ubranek, tylko tam. Polski producent, certyfikowana bawełna i nadruki, wszystko co najlepsze. I ceny bardzo spoko.

Gość Laura Diaz
Na ostatnie wesele ubrałam córkę w czarną sukienkę. Babki i ciotki pewnie kręciły nosami (bo nei na różowo, bo kto to widział itede), ale młoda była zachwycona swoja kreacją, a przynajmniej z tłumu się wyróżniała. Czarny kolor jak każdy inny. Swego czasu kupowałam czarnego bodziaka w HM, zwykły, bawełniany. Ale fakt, z tym różem to jest jakaś porażka:O

Gość gość
Mają kobiety problemy czarnego body w rozmiarze 68 nie ma tragedia jak żyć pani Premier no jak nie można niemowlaka na czarno ubrać w tym kraju.

Gość olaczarna
ja polecam stronę www.2lee.pl - tam w gładkich body są czarne :) Mnie się też podobają takie ubranka, a nie te sieciówkowe ohydne pastele.