Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona ze mi sie ryczec chc

DO FACETOW : CZY BRZYDZI WAS SEKS ZW CZASIE OKRESU?Dziewczyny tez sie wypowiadac

Polecane posty

Gość dfggggghhhjjjj
dobrze mowi, ze co ? ze mam nie jeczec, czy mam mu dac do zrozumienia, ze xle sie dzieje? jaki wniosek, bo mam zjebany juz cały dzien przez to ;( ;( ;(

No dobra- nie pasuje ci że sama się musisz zabierać do dzieła, a mówić nie umiesz? Krzyczeć na pewno umiesz :D Opierdol go za olewanie cię i niech się wytłumaczy skąd ten celibat.

Gość dfggggghhhjjjj
bede sie zahcowywała tak jak on, trudno najwyzej nasze zycie seksualne legnie w gruzach

Gość dfggggghhhjjjj
zrobie tak, jak wrocimy z weekendu, ale na pewno ten mazgaj opowie "nie wiem.. "nie wiem.."

Dla mnie prawdziwa miłość opiera się na zrozumieniu.Wystarczy czasem czuły gest, przytulenie zwykłe, pocałunek.Nie wszystko musi sie kończyć seksem.Poza tym czasem ma się jakieś problemy, choćby w pracy, nie ma się wtedy ochoty na takie rzeczy.

Gość dfggggghhhjjjj
o tym samym pomyslalam.... dorosli ludzie wspólżyja ze soba seksualnie, a kiedy nagle przestaja to robic, staje sie to zastanawiajace. Ale Ty potrzebuejsz jeszcze duzo czasu zanim rozgraniczysz milosc od seksu

Mam nadzieję, że nigdy nie rozgraniczę tych 2 rzeczy...Dla mnie seks jest równoznaczny z miłością.

Pytam bo mówisz jak małolata. Życie wspólne to nie film miłosny. Seksu potrzebuje tak samo facet jak i kobieta. Jeśli kochają się 3-4 razy w tygodniu, a nagle któreś chce raz to coś jest nie halo.

abc101 w czasach mojej babci tez seks byl rownoznaczny z miloscia ale dzis? Moja dupa moja sprawa jest ryzyko jest zabawa!!!

Gość dfggggghhhjjjj
seks 3-4 razy w tygodniu, teraz 3 razy w miesiacu

Seks nigdy nie równał się miłość. Tyle że nie było tego tak widać jak dzisiaj.

Gość dfggggghhhjjjj
dziekuje, ze nie wysmialiscie i nie obrazaliscie mnie, milego dnia wam zycze i udanego weekendu! (stosunkowo) :P

Nie wyśmiewam poważnych pytań :D Pogadaj z nim, a najlepiej wykrzycz mu to wszystko o czym piszesz.

umpalump abc101 w czasach mojej babci tez seks byl rownoznaczny z miloscia ale dzis? Moja d**a moja sprawa jest ryzyko jest zabawa!! Chwała Bogu, że to nie moja dupa :D

Ludzie !!! Seks to seks ! Idealnie jest gdy partnerzy dażą się uczuciem i się kochają.Wtedy tan seks jest idealny. Ale... Jest też seks po wpływem emocji,chwili,pożądania, gdy nie kochamy drugiej osoby, a zależy nam tylko i wyłącznie na obopólnym zaspokojeniu swoich potrzeb. I taki seks też jest DOBRY ! PRZYJEMNY, I PODDCZAS TAKIEGO ZBLIŻENIA TEŻ MOŻNA SIĘ ZATRACIĆ !