Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfsfgvsfgs

Czym mogą być spowodowane codzienne bóle głowy, proszę o poradę.

Polecane posty

Gość dfsfsfgvsfgs

Leżałam w szpitalu na neurologii. Trafiłam tam z bardzo silnym bólem głowy, byłam przekonana, że to migreny ale codziennie?! troche nie możliwe.. W każdym razie porobili mi wszystkie możliwe badania, w tym punkcję. Nic nie wyszło. Jedynie w EEG wyszły jakieś napięcia skroniowe. Miałam wczoraj rozmowe z psychologiem. Stwierdziła, że mam lekką depresję, że potrzebuję lekkich antydepresantów i psychoterapię. Możliwe, że tak jest ale nie jestem przekonana do tych ''lekkich antydepresantów''. Dzisiaj jadę po wypis. Jestem ciekawa czy przepiszą mi coś przeciwbólowego czy po prostu dadzą receptę na antydepresanty i ''do widzenia''. Nie wiem już co mam robić. Jak mam się leczyć?

Gość jaksa jurka
niestety, tak to wygląda, że trudno o dobrą, rzetelną diagnozę, jak coś nie jest normą to ciach antydepresanty:( nie brałabym ich jeszcze, może skonsultowałabym to z innym lekarzem

Gość dfsfsfgvsfgs
Byłam już u 3 neurologów :( Każdy przepisywał mi różne leki na migreny, brałam je, nie bolała mnie głowa i po 3 dniach znowu to samo.. Oni stwierdzili, że to jakieś bóle napięciowe, ale jak to cholerstwo leczyć. Nie mam czasami już siły z tą głową.

Gość ma nas za durnow?:)
może spróbuj z innymi metodami, znam wiele osób, którym pomogły zioła, nie wiem gdzie mieszkasz ale słyszałam wiele dobrego o przychodni Temudżin przy ul. Żelaznej w warszawie, mysle ze wobec takiej diagnozy jak twoja spróbowałabym

Gość nie, za to oburza nas
a jakie miałaś badania prócz eeg?

Gość bukaaa
Leżałaś na neurologii, więc być moze tego ci nie sprawdzili - robaki wywołują częste bóle głowy. Niedawno miałam owsiki (tzn. syn mial, zakładam, ze ja też). Głowa bolała mnie często, choć nie codziennie i nic nie pomagało. To nie jest żart.

Gość dfsfsfgvsfgs
Mieszkam niestety na śląsku, ale może faktycznie warto spróbować z tymi ziołami.. Słyszałam tez ze akupunktura jest pomocna? Oprócz EEG, miałam punkcję, TK i rezonans.

Gość dfsfsfgvsfgs
uważasz, że dieta zmieniłaby to? Ja mam 21 lat :O ważę 51kg przy 161cm. Jak zastosuje jakies diety to znikne.

Gość dfsfsfgvsfgs
czyli jakiej? co musialabym wyeliminować ?

Gość dfsfsfgvsfgs
up

Gość karolinka......
Ja mam ostatnio uporczywe bóle głowy. Moja teoria na te bóle to stres. Żyje od kilku miesięcy w dużym stresie. Jak mam cięzki dzień to głowę mi wręcz rozsadza, a w weekendy jest ok.

Gość dfsfsfgvsfgs
Pojechalam po ten wypis. musial mnie zawiesc znajomy bo ledwo co zylam. Boli mnie strasznie ta glowa jak stoje a jak leze to jest ok (po tej punkcji). Przepisali mi tylko tabletki na uspokojenie. To jakas paranoja. Nawet L4 mi nie dali, a mowilam ze nie jestem w stanie pracowac... Dlaczego lekarze w naszym kraju tak nas olewaja? Moze jakbym teraz odjechala na tamten swiat to zainteresowali by sie bardziej drugim czlowiekiem, chociaz chuj ich wie... znieczulica totalna.