Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbumbiała

Nauka pocałunku, pieszczot, seksu z przyjacielem?

Polecane posty

Gość Zbumbiała

Ostatnio mój najlepszy przyjaciel zwierzał mi się nad tym jak bardzo mu źle z tym, że jeszcze nigdy się nie całował. Tajemniczym sposobem doszło do sytuacji po paru dniach, że zaznał tego doświadczenia... z moich przyjacielskich ust! Mamy do tego dobre podejście, nigdy, ale to przenigdy żadne z nas się sobie nawzajem nie podobało, mamy całkowicie inne gusta, pomagamy sobie budować dobre relacje z ludźmi na których nam zależy, ale obojgu nam niestety się nie udaje i od niepamiętnych czasów jesteśmy singlami wciąż i wciąż sobie pomagając. Pocałowałam go, bo chciałam mu pomóc, tak bardzo pragnął pocałować kogoś przed konkretnym związkiem, żeby umieć i nie odstraszyć, a pocieszenie nic nie dawało, że uznałam, ze co mi szkodzi. Zresztą też mi czasem brakuje przyjemności, więc uznałam, że tylko dobre z tego wyjdzie. Było bardzo dobrze i ciepło, mimo wszystko całkowicie przyjacielsko, szczególnie "po" gdyż zastygliśmy utuleni... nie dążyliśmy do niczego więcej. Niestety tylko ciałem. Rozmawialiśmy o tym, że warto by było kiedyś nauczyć się nawzajem czegoś więcej niż tylko pocałunków, odkryć przed sobą więcej tajemnic naszych ciał. W tej chwili nie wiem co myśleć, brak mi przyjemności, z chęcią przystałabym na ten pomysł, ale mimo wszystko boję się uzależnić, że nie skończy się na jednej "lekcji", że potem nagle w gronie przyjaciół zacznie nas obu ssać i ciągnąć do dalszych przyjemności, że nagle upublicznimy swoje działania. Dla jasności: nie uważam tego za szmacenie się. Kocham go zupełnie inną miłością niż braterska czy partnerska, to jest z każdej strony coś innego i uważam, że mogę obdarzyć go przyjemnością i pozwolić na to, by on też mógł mnie ją obdarzyć. Co o tym sądzicie? Czy powinnam może jednak stanowczo i surowo odmówić "lekcji" temu przyjacielowi? A może przystać na ten pomysł i czerpać naukę i przyjemność też dla siebie? Będę wdzięczna za mądre odpowiedzi i trochę wątków z własnego doświadczenia. Może wiecie też w jaki sposób poradzić sobie z późniejszym pragnieniem siebie w większym gronie...? Wtedy jest ciężko nawet złapać się za dłonie, a nie chce by to co się stało wyszło na jaw do naszych wspólnych znajomych. Jestem dziewczyną i oboje mamy 17 lat. Czy myślicie że to prawdopodobne byśmy potem uzależnili się od swoich ciał?

Gość zmarnowany_on
prawdopodobniej po któryms tam razie nie bylibyscie w stanie spojrzec sobie w twarz, jesli nie macie do tego odpowiedniego dystansu.

"...obojgu nam niestety się nie udaje i od niepamiętnych czasów jesteśmy singlami..." a na końcu "mamy po 17 lat" :D :D :D jeśli to nie provo to wymiękłam

Gość Zbumbiała
oj tam, oj tam, ćsi... w tych czasach ludzie są w tych słodkich młodzieżowych związkach już ja mają 12 lat, więc uznałam, ze nie będzie aż tak źle jak to na piszę :p ;) miło, że przynajmniej kogoś rozbawiłam xD

Gość belerofront
jest coś takiego jak przyjaźń erotyczna i może was to spotkało, jeżeli macie do tego dystans, to czemu nie , może być przyjemnie, gorsza sprawa jak znajdziecie sobie partnerów i wtedy może być kochankami a to już gorsza sprawa

Gość Zbumbiała
belefront : oboje uznaliśmy że robienie tego w trakcie gdy chociaż jedno z nas będzie w związku byłoby zarąbiście wyjątkowo paskudne i wredne i nie pozwolimy sobie na to.

Gość f23r4234523
chore! napisałaś że kompletnie się sobie nie podobacie, skoro tak, to jak możesz chcieć się całować? mnie by brzydziło lizać się z kimś kto mi się nie podoba przyjaźń erotyczna - ok, ale tylko wtedy gdy jest ostre pożądanie, a nie gdy go nie ma!!!

Gość 34434343
17-latka pisząca że od niepamiętnych czasów jest singlem? Ja pierdolę :O Dziewczynko, co Ty w ogóle możesz wiedzieć o związku czy o bycie singlem? Jesteś małą dziewczynką, której dopiero co wykwitły cycuszki.

Gość Zbumbiała
dziękuję za docenienie mojego talentu w dobieraniu słów :p xD

Gość 34434343
jesteś dziewicą pewnie tak? I co, chcesz dziewictwo stracić z kolegą, w ramach wspólnego uczenia się seksu? A co jeśli z tej nauki wyjdzie dzidziuś? Mi to wygląda na zwykle marzycielstwo małej dziewczynki, chcesz być dorosła, chcesz być taką trochę suką która ma fuck-frienda, żeby dać sobie trochę przyjemności bez miłości. Za mała jesteś na to.