Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek1234

Dziewczyna dziwnie mnie traktuje jak kolege pomocy

Polecane posty

Witam zacznę od tego ze mam dziewczynę od ponad roku a dziwnie mnie traktuje to znaczy ze np. gadamy godzinami przez telefon jest wszystko oki itp. Rozmowa się klei a jak się spytam co robisz kochanie to mówi guwno albo weź się odwal jak się jej pytam dlaczego się tak do mnie odnosisz to mówi ze mnie denerwujesz teraz miałem taka sytuacje kilka razy nie wiem co się dzieje zaczyna traktować mnie jak kolegę czy przestala mnie kochać już ? dodam ze jestem informatykiem i mam solidne zabezpieczone Zycie jak chodzi o zakupy albo cos chce to jest miła jak anioł ostatnio szliśmy i do niej do domu zauważyła koleżanki i puściła mi rękę powiedziała ze musze się poprawić a kontem oka patrzyła na nie po chwili znów mnie złapała za rękę .. zaczęła robić prawa jazdy ostatnio i od kad. instruktor uczy ja jeździć który podobno ma dwoje dzieci i żonę a tu nagle pokazała mi gdzie on mieszka podobno zapomniał dokumentów i musieli jechać pod jego domu czy ona mnie zdradza Pogubiem się z tym wszystkim już. ona ma 18 lat muście mi

Gość ma nas za durnow?:)
jakis frajer z ciebie, ogarnij się i zmień kobietę

łatwo mowic jak sie kogos kocha nad zycie czasem jest mi z nia jak w niebie a kilka razy w ms ma takie odchyly dodam ze jej rodzice sie rozwodza bo wyszło ze jej ojciec zdradza jej mame ogulnie ma strasznie trudnych rodzicw traktuja ja jak 15letnie dziecko