Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raddish_queen

Zmęczona płcią przeciwną...

Polecane posty

Gość Raddish_queen

Od pewnego czasu zabiega o moje względy pewien facet. Można powiedzieć, że bliski ideału - przystojny, elokwentny, kulturalny, wykształcony, zaradny, z pasją. Na razie jesteśmy dobrymi kumplami i na tej stopie chciałabym pozostać, bo męczą mnie już te męskie zaloty. Razi mnie jak ktoś interesuje się mną zbyt mocno, jak zmierza do tego, żeby mnie poderwać. Nie chcę się z nikim wiązać i tyle. Za rok prawdopodobnie wyjeżdzam do innego miasta na studia i mam ostatnie 12 miesięcy, żeby uporządkować swoje życie, więc irytuje mnie to, że faceci nieustannie mi w tym przeszkadzają... Zawsze jesteście wtedy, kiedy was nie potrzebujemy.

Gość Raddish_queen
Ogólnie to chyba nie nadaję się do związków. Za bardzo cenię sobie niezależność, nie lubię jak ktoś się o mnie stara, interesuje moim życiem, wyborami.

Gość racjonalny
Ale jednak postanowiłaś o tym napisać czyli coś jest na rzeczy :D 1. Albo się boisz, że będzie źle/koleś Cie zostawi 2. Jesteś zbyt egoistyczna na związek bo lubisz siebie i wszystko, co Cie dotyczy. 3. On jednak jest taki za idealny czego Wy kobiety w sumie nie lubicie. Ten punkt 3 to w sumie najbliżej. Umizgi kolesia potrafią być bardzo zniechęcające.

Gość tez ciekawywy
piszcie piszcie

Gość IMO13850
kocham offerme