Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka91

odwala mi przez zazdrosc!!!

Polecane posty

Gość ja też swojego śledzę GPSem
Jaka patologia? Jest XXI wiek i trzeba korzystać z postępu cywilizacyjnego. Lepiej śledzić i pacyfikować w zarodku, niż potem się rozwodzić.

Gość wariatka91
Moorland wiem ze nie powinno byc tego teoretycznie, ale w praktyce to juz co innego, to dluga historia tego przypadku, tych wiadomosci, watkow pobocznych,i mu to wybaczylam, ale nie zapomnialam...tamto co bylo zniszczylo moj poglad na swiat i milosc...

życie to nie bajka ten świat nie jest idealny faceci zdradzają, a technologia dała nam przeciw temu całkiem skuteczną broń - GPS głupotą byłoby z tego nie korzystać

Gość wariatka91
od roku sledzilam, i bylo wszystko nawet ok,ale tamten cien oszustwa nadal za mna chodzi i sie nie moze odczepic

Tylko po co Wam faceci którzy zdradzają? Przy okazji - czemu zablokował Ci dostęp do poczty?

Gość wariatka91
chory jest ten swait wiec moze i racja ze trzeba kontrolowac i sprawdzac

Gość wariatka91
ostatnio znalazlam jego rozmowe z kolezanka jak opowiada o naszym seksie,po tym zablokowal poczte ...

"Przy okazji - czemu zablokował Ci dostęp do poczty?" Pewnie ma coś na sumieniu.

Pytam, bo sama mam wszystkie hasła na poczty chłopaka i wszelkiego rodzaju portale (on na moje też), przy czym wydaje mi się, że w pewnym momencie to dość normalne...

Gość wariatka91
jak to przeczytalam to sie poklocilismy i on stwierdzil ze niepotzrebnie czytam i zablokowal

HA !!!! sprawdzasz swojego mena, bo po co by ci były jego hasła? Wszystkie sprawdzają, tylko nie wszystkie się przyznają. I nie wszystkie są obyte z nowymi technologiami, więc sprawdzają przestarzałymi metodami.

Gość wariatka91
to nie byl podszyw to najprawdziwsza prawda

Już Ci mówię - np. przez takie sytuacje: "Kotek, weź mi zaloguj się na pocztę i podyktuj numer tego gościa z trzeciego e-maila od góry" :)

Gość simply
No to ja autorko nie rozumiem dlaczego z nim jestes.Oszukal Cie wiec jest duze prawdopodobienstwo ,ze zrobi to znowu.Ja bym dala sobie spokoj z takim zwiazkem,po co sie tak meczysz??Po co Ci ktos komu nie ufasz? Tylko nie mow,ze jestes z nim dlatego ,ze kochasz-w zwiazku oprocz milosci potrzebne jest tez zaufanie,poczucie bezpieczenstwa i jeszcze pare innych rzeczy. Nie warto tracic czasu na cos takiego.Daj sobie spokoj z GPS-em,programami sledzacymi i tym facetem.I uwierz,ze to jest naprawde dobra rada:)

Gość wariatka91
Moorland a czemu kobiety z damskimi bokserami, z alkoholikami, z hazardzistami, itp itd?? bo sa glupie i ich kochaja

Gość wariatka91
nie wiem co do niego czuje, czasm za nim nie tesknie ale czekam az sie odezwie, spotykam sie z nim daltego bo on chce mi to bez roznicy, wydaje mi sie ze to takie przyzwyczajenie ten zwiazek, juz mysle nawet o seksie z innymi bo seks z nim to juz nic dla mnie nei znaczy

Gość ja też śledzę swojego GPSem
Od tego GPSu nic mu się nie stanie. Przecież nie musi być tego świadomy (najlepiej jakby nie był). Każdy ma prawo do swoich małych fobii.

Gość wariatka91
ktos madry mi powiedzial ze jestem z nim bo byl moim pieerwszym chlopakiem z ktorym sie przespalam i to mnie przy nim trzyma...

To bardzo głupi powód żeby z kimś być. Nie traumatyzuj się bardziej na przyszłość, ale współczuję, pierwszy facet "na poważnie" i od razu kłamca.

Gość wariatka91
ja też śledzę swojego GPSem od gps wiesz tylko gdzie byl, a co ze sledzeniem jego portali, poczty itp.??

Gość wariatka91
Moorland tak klamca i przez tego klamce nie zaufam juz zadnemu facetowi, zadnemu... wiec po co sie wpierdzielac w kolejny zwiazek by ten kolejny tez sie okazal klamca, a tak mi mowil ze kocha, ze jestem jedyna i inne takie pierdoly, rodzina,wspolna przyszlosc...po co to mowil?!

Szczerze mówiąc radziłabym terapię i detox od związków, bo w tej chwili to dość toksyczna relacja. Poza tym istnieje spore prawdopodobieństwo, że facetowi wcale tak bardzo nie zależy i Cię po prostu zostawi jak za bardzo dasz mu się we znaki.

Gość wariatka91
mowil ostatnio o pierscionku zareczynowym, z tego co wiem to nie przespal sie wtedy z ta dziewczynom,ale sam fakt ze mnie oszukal jest dobijajacy

I co, przyjęłabyś oświadczyny. Poza tym ludzie maja brzydki zwyczaj dość luźno traktować oświadczyny.

Gość wariatka91
omijam ten tmat wielkim lukiem, nie chce mowic o przyszlosci

Gość radzoimycibogoznamy
jak jeszcze nie wiesz to non stop jakies dupy albo produkuje albo wyszukuje albo przeksztalca i sie dobrze bawi ciongle, jest uposledzony i z czym masz problem po co sie nim zajmujesz ? on nie robi nic oprocz dup na dupy sioe gapienia sol normalni inni

Gość ja też śledzę swojego GPSem
służę uprzejmie wariatko Musisz miec hasło do poczty (mozna podejrzeć, nawet kamerką jakie hasło stuka - wystarczy strategicznie ustawić komórkę z włączoną kamerką). Ewentualnie możliwość doinstalowania czegoś na komputerze. Przykładowe programy znajdziesz choćby tu: http://www.pctips.pl/news/89107/100/Co.Twoj.komputer.robi.kiedy.Cie.nie.ma.w.domu.html a tu na przykład program podsłuchujący komórkę (rozmowy są nagrywane, SMSy notowane - potem masz do nich dostęp) http://www.podsluchy.com/125,jak-podsluchiwac-komorke.html

Gość wariatka91
radzoimycibogoznamy :P