Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamaraa

6 weidera - zaczynam

Polecane posty

4 dzień, muszę przyznać, że z każdym dniem lepiej mi się robi te ćwiczenia, czy Wy trzymacie nogi w powietrzu np przy 5 ćwiczeniu? ja się staram, ale czasem za bardzo odczuwam to w plecach, ale robi ile mogę

a kręgosłup cie boli przy trzymaniu? czy tylko kość? dla urozmaicenia idę na rower zaraz, tylko zjem zupkę p.s. zauważyłam, że zawsze coś jem jak siedzę na forum :P

kręgosłup najbardziej przy ostatnim :) widać każdy ma troche inaczej, smacznego. Ja juz obiad wcinam :P

Gość ikolinka344
Ja już zaczęłam, 1 dzień za mną ;D mnie podczas tych ćwiczeń kręgosłup nie bolał. Najbardziej mnie wkurzało to drżenie mięśni, szczególnie przy ostatnim ćwiczeniu :)

ja mam to samo, nogi jak galaretka mi się trzęsą, ale jakbym zaczęła zauważać, że z dnia na dzień to ustępuje, chyba mięśnie się wzmacniają, ale ja jestem po 4 dniu więc za dużo też nie powiem

Gość ikolinka344
Jestem załamana..;/ Przypomiało mi się, że 8 i 9 września nie będę mogła wykonywać tych ćwiczeń, tzn 9 jeszcze ewentualnie ale 8 nie... a przecież nie można ich przerywać nawet na jeden dzień, prawda?

ja też pewnie nie będę mogła parę dni, ale jakoś nie przejmuje się tym za bardzo, będę robiła z przerwami, nie dajmy się zwariować

Gość ikolinka344
no tak pewnie masz rację :) ten jeden dzień przerwy nie zaszkodzi

Gość mikiiadwfafa
dziś 36 dzień :) 3 cm w pępku ubyło, w talii nic, więc średnio

Gość ikolinka344
ja ostatnia będę kończyć :)

to ja dzisiaj wyjątkowo zabrałam się do roboty z samego rana :P no i byłam na rowerku 1,5 godziny :D w końcu pokonałam lenia

Gość mikiiadwfafa
dodam, że robiłam ćwiczenia starannie i codziennie. Odpuściłam tylko wczoraj bo miałam 40 stopni gorączki i cały dzień leżałam w łóżku, ale dziś już robię

mikiiadwfafa - 3 cm w pępku? to i tak ładnie, bo z niższych partii gorzej zgubić, a dietę trzymasz?

Gość mikiiadwfafa
staram się :-) przez te 5 tyg schudłam 3 kg. To może nie dużo, ale mam 178 wzrostu i ważyłam 67 kg - więc nadwagi nie miałam. Możliwe że spadło mi więcej, mierzyłam się przed @, tydzień temu, więc możliwe, że byłam opuchnięta:) ogólnie polecam a6w, efekty są, może nie ogromne, ale zawsze. Szkoda, że większość przerywa po kilku dniach..

Gość mikiiadwfafa
ale słodycze jadłam - to moja słabość z której nie potrafię zrezygnować :):)

Dzień 5, kurde dopiero miałam 1 a zaraz tydzień minie, czas jak zwykle leci nieubłaganie. Wypije kawkę i zrobię co mam zrobić. Znowu będę ćwiczyła rano, bo na 13 do pracy trzeba iść. Miłego dnia Wam życzę :)

Gość ikolinka344
Ja też staram się dietę trzymać ale słodycze jem :), też nie potrafię sobie ich odmówić, oczywiście w małych ilościach. Za mną dzień 2... chciałabym być już dalej

Gość *liliann
Ja mam 37 dzień. Beznadziejne to ćwiczenie, ale może innym coś da.

Gość Wake up!
Dzień 14. Hej, musiałam zrobić lekką przerwę - wyjazd ze znajomymi nad wodę. ;) Nijak nie miałam ochoty nad jeziorem ćwiczyć. Wolałam sobie opływać w LODOWATEJ wodzie. No ale, wracam do ćwiczeń, postanowiłam się cofnąć, żeby nadrobić stracone dni. ;) Też mam lenia, ale robię to dla siebie i dla swojego brzuszka. Czego chcieć więcej? ;)

Gość ikolinka344
Tak dla przyjemności, ale czasem się nie chce.. Po za tym ja już byłam dalej i jestem zła na siebie, że muszę od nowa zaczynać no ale cóż. Dzień 3 za mną ;D

Dzień 6, padam na klatę po dzisiejszym dniu, wymordowałam się trochę w pracy, ale posiedzę trochę i zabieram się za ćwiczenia.

Gość ikolinka344
Dzień 4 :)

Dzień 7 i 8 Wczoraj nie miałam kiedy włączyć komputera, ale ćwiczonka wykonałam. Dobrze, że na nie znalazłam czas. Zaraz zabieram się za dzisiejsze. Chciałam powiedzieć też, że wczoraj to nawet mój facet mi powiedział, że zaczynają mi się odznaczać mięśnie na brzuchu :D:D

Gość EVENT TYLKO DLA KOBIET
Event tylko dla kobiet 2.09.2011 w Poznaniu z wieloma atrakcjami przez ponad 5h. Prowadzący Event Conrado Moreno Dwa pokazy mody jednej z najzdolniejszych projektantek mody Elwiry Horosz Modelkami będą finalistki Miss Polonia 2011 Gość Specjalny dr Andrzej Sankowski z wykładem "Bezpieczeństwo w medycynie piękna" Pokaz spektakularnych zabiegów wykona lek med Krzysztof Łuksza z Kliniki Piękna Biogenica w Poznaniu Pokaz Krav Magi " Pani się broni " Agnieszka Sankowska oraz Jarosław Rogowski Pokaz bielizny KINGA Imprezę uświetni wspaniały wielki tort Cukierni Kandulski w Poznaniu Całą imprezę ochrania Agnencja Ochrony BEST z Poznania W loterii wizytówkowej do wygrania m.in wczasy dla dwóch osób na wyspy kanaryjskie przez Biuro Podrózy ITAKA Teatr Wielki w Poznaniu jest naszym patronem pod egidą akcji KOBIETA ROKU 2011 Salon ALCHEMIK czesze nasze modelki do pokazu dzięki uprzejmości właściciela. Każda z Pań uczestnicząca w Evencie dostanie torbę z wieloma suwenirami oraz książką dr Andrzeja Sankowskiego ! Wiele cennych nagród, rabatów ....to jedne z wielu niespodzianek czekających na nasze Panie Serdecznie zapraszamy Panie z Poznania i wielkopolski !!! ZAPISY NA poznan@womanbusiness.pl www.womanbusiness.pl

Dzień 9, jakoś leci, co prawda jeszcze wiele przede mną, ale i tak jestem dumna, że zaszłam już tutaj. Szkoda tylko, że jestem chyba sama na placu boju :(