Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa555

Moja matka mnie nienawidzi!!!

Polecane posty

Gość smutnaaaa555
Ja normalnie zazdroszcze tym dzieciom z domu dziecka, przynajmniej mają spokój i nie musiały przechodzić przez to co ja. Matka z ojcem nie piją, i to chyba jeszcze gorzej, bo wszystko mówią na trzeźwo, z pełną świadomością i premedytacją.

Gość Mglisto545
Wolałabym nawet żeby mnie oddali komuś / do domu dziecka zaraz po urodzeniu... a nie teraz narzekali i wyzywali... Skoro jestem dla nich ciężarem to po huja sobie dziecko zrobili :/ Rozumiem jeszcze jak bym nic nie robiła! A zawsze pomagam coś ugotuje posprzątam ide na zakupy itp.

Gość kamaaaaaas
ja z mazowszaa. kurcze chcialabym Ci pomoc.

Gość ja pracowałam w każde wakacje
jako kelnerka i nikt ode mnie nie wymagał jakiś kursów. Po prostu chodziłam przed sezonem po knajpach i pytałam, czy nie potrzebują kogoś do pracy. Czasem pracowałam na czarno, ale lepsze to niż nic.

Gość ja pracowałam w każde wakacje
dziewczyno dzieciństwo było minęło. Skup się na przyszłości i nie roztrząsaj przeszłości jesli taka bolesna bo co to da?

mnie moj ojciec nienawidzi. przynajmniej ja mam takie wrazenie. a mieszkam z nim pod jednym dachem, i musze mieszkac jeszcze przynajmniej rok. oprocz tego a moze tez z tego powodu mam depresje i chce umrzec.

Gość Mnie przyszlo na mysl ..
Zebys wystapila o pozbawienie rodzicow praw rodzicielskich twoich tzw rodzicow Nie dosc ze zrobili ci pieklo, to jak juz staniesz na nogi ( a wierze ze tak bedzie bo szczescie usmiecha sie do kazdego po suchych latach), to oni wystapia o alimenty dla siebie