Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnknkjnkjnk

jestem niepelnpsprawna i chcialabym pracowac w domu ale ne mam pojecia

Polecane posty

Gość jnknkjnkjnk

co moglabym robic:/ jestem po studiach-politologia ale tym sie nie chce zajmowac prosze podpowiedzcie mi co moge robic zeby godnie zyc a nie za rente 540 zl;/

Gość i tu i tu i w zielarskich
jesli oczy i rece masz pelnosprawne, mozesz pracowac jako grafik komputerowy albo retuszowac zdjecia, ale do tego trzeba miec troszke talentu, nie wiem jak z tym u ciebie. mozesz takze pisac - artykuly czy ksiazki.

Gość jnknkjnkjnk
up prosze o wiecej pomyslow rece mam sprawne z chodzeniem gorzej;/ jest ciezko mi o prace o dojazdy nie mam samochodu wiec gramolenie sie do autobusow itp to codzienna męka;/ dlatego chce pracowac w domu i godnie zyc

Są fundacje dla niepełnosprawnych które pomagają w znalezieniu pracy, firmy tez dostają dotacje jeśli zatrudniają niepełnosprawnych. Najłatwiej chyba w gminie byłoby się dowiedzieć Jednak w Twoim przypadku nie mam pojęcia jakiego charakteru pracę mogłabyś wykonywać, odpowiadanie na maile jakieś czy coś w tym stylu

Gość jnknkjnkjnk
wiecie jakie jest bezrobocie:/ to nie takie proste zwlaszcza ze mieszkam w malym miescie i tych fundacji nie ma u mnie

Gość drożdż iq75
możesz zostać konsultantką avonu czy jak to się tam nazywa... wiele osób dorabia sobie w ten sposób i nie narzeka :classic_cool: mogłabyś sprzedawać kosmetyki przez np allegro, a wysyłać kurierem (jest możliwość odbioru z domu, więc nie będziesz musiała nigdzie wychodzic)

Gość i tu i tu i w zielarskich
to skontaktuj sie z jakas wojewodzka

Gość jnknkjnkjnk
:) up