Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samuelitanka

Prosze was o porady odnosnie zmiany looku - foto

Polecane posty

Gość jnknkjnkjnk
moze grzywka na boku i przyciemnij wlosy jakis kasztan jasny?

Gość TusiaPanieneczka
Z tym się już chyba niewiele da zrobić. Te białe oczodoły są nie do zamaskowania :classic_cool:

Gość samuelitanka
grzywke mialam juz, problem w tym ze mam tlusta cere i szybko mi sie przetluszczala...ciemne wlosy tez mialam i nawet dobrze sie w nich czulam ale moj maz chcial zebym wrocila do blond...ale w sumie moze to niezly pomysl..myslalam o trwalej nie takim baranku ale na grube loki zeby podniesc objetosc bo mam do niczego te wlosy ale boje sie ze nie wyjdzie tak jak powinno...

Gość samuelitanka
tusia trzeba sie troche maskowac hehe

Gość esdfghjasedrftgyhuijko
nic nie musisz zmieniac dziewczyno pieknie wygladasz - jedyne co bym doradzila to inne ubranie - w kratce jest ci zle w tych kolorach tez - sprobuj kolor czarny, jasnoniebueski, rozowy- w jednym kolorze i trzymaj sie z daleka od brazow http://www.youtube.com/watch?v=3z9xOUehwr4

Gość założę się że masz
na imię Dorota :-)

Gość samuelitanka
dziekuje wam, co do wlosow to juz od dawna mnie wnerwiaja..musze myc codziennie i sucze na grubej szczocie ale nic nie daja...albo jestem totalnym beztalenciem jesli chodzi o wlosy heh..

Gość jestem w szoku bo
teraz doczytałam, że masz męża - dałabym ci jakieś 17 lat :-D - to komplement!!!

Gość samuelitanka
Dorota? nie czemu Dorota?

Gość Molibdenowy
UAHAHAHAHAHAHAHAAHAAA operacja plastyczna polaczku biedaczku :D

Gość fggggggggggggggggggggggg
w tym kolorze to jak w zgnilym gownie bez talentu i w ogole bez wiedzy na temat stylu

Gość redddyyy
Masz chyba dosc cienkie wlosy i niezbyt geste wiec mysle ,ze dobrze by Ci bylo gdybys je skrocila o kilka cm i faktycznie moze jakos z grzywka na bok.Mysle,ze tak by ci bylo ladniej:)Ale nie farbowalabym wlosow na Twoim miejscu bo masz ladny kolor ,ktory Ci pasuje. A jesli chodzi o garderobe to moze cos bardziej kobiecego?nie musi to byc od razu sukienka ale jakas ladna,kobieca bluzeczka np zamiast koszul w krate:)

Gość samuelitanka
dzieki - skoro to komplement heh mam juz 25 :)

Gość waftghjsazdfghjasdcf
przeciez to ubtranie w ogole do ciebie nie pasuje to takie typowe polskie studebckie bez talentu - kolor brzydki i do ciebie nie pasuja wlosy sa fajne

Gość n nw w wn
moze fryzura na boba bez grzywki?? i spac w duzycha walkach z tylu glowy (mozesz na boku)

Gość ggggggggggbbbbbbbbbbb676
meska bezksztaltna koszula w kolorze gowna meska bezksztaltna koszula w kolorze gownameska bezksztaltna koszula w kolorze gowna meska bezksztaltna koszula w kolorze gowna meska bezksztaltna koszula w kolorze gownameska bezksztaltna koszula w kolorze gowna meska bezksztaltna koszula w kolorze gowna meska bezksztaltna koszula w kolorze gownameska bezksztaltna koszula w kolorze gowna meska bezksztaltna koszula w kolorze gowna meska bezksztaltna koszula w kolorze gownameska bezksztaltna koszula w kolorze gowna

Gość samuelitanka
dzieki wam za porady, widze ze ta koszula wam sie nie podoba hehe, chyba ja wywale jak tyle glosow na nie :) nie zawsze sie tak ubieram, mam tez inne ciuchy, ale akurat na tym zdjeciu najlepiej widac moje okropne wnerwiajace wlosy dlatego je wstawilam bo wydaje mi sie ze przede wszystkim z nimi cos powinnam zrobic...

Gość nie farbuj wlosow na ciemno
bo bedziesz wygladac jak trup przy swojej bladej cerze.Masz je raczej cienkie i pasowalaby Ci troche krotsza fryzurka-taka np.do polowy szyi,z lekko wycieniowanymi koncowkami,zebys nie wygladala,jak uczennica,albo w druga strone:zapuscic jeszcze dluzsze i ukladac je w lekkie fale,i uzywac kosmetykow unoszacych u nasady.Do tego wszystkiego delikatny makijaz w neutralnych kolorach (zwroc uwage na brwi-naloz na nie troche cienia czy tam zelu do brwi w odpowiednim kolorze-tylko nie czarnym!-bo sa malo wyraziste.Grafitowy cien/kredka powinny byc ok) i bedzie ok.Masz delikatna,dziewczeca urode i jakiekolwiek wieksze kontrasty,czy to w doborze koloru wlosow czy makijazu beda na Tobie wygladac nienaturalnie.Pozdrawiam.

Gość nie farbuj wlosow na ciemno
ta koszula rzeczywiscie nie jest zbyt dobrym wyborem:P takie koszule zawsze kojarzyly mi sie z farma i dojeniem krow:P

Gość Jaciqf
Eh Samuelitanka....podstawowe pytanie. Gdzie Ty masz oczy dziewczyno?

Gość asdfghjsdfghjsadfghjk
wygladasz beznadziejnie masz inne ciuchy ? ciekawe co tam w szafie jesli w ogole kiedys zalozylas cos takiego i to nie scena dziecko to kurwa mac wstyd sie tak ubierac

Gość samuelitanka
oczy sie wypalily heh :)

Gość AbracadabrA.
No właśnie. Co Ci się stało z oczami?!😭 😭

zmien kolor wlosow na troszke ciemniejszy ,podetnij krocej wtedy bedzie wrazenie ,ze jest ich wiecej i sa bardziej puszyste ,bardziej zaznacz brwi ,bo generalnie zlalas sie w calosc z tym kolorem wlosow i cera.

Gość n nw w wn
w jasnych lepiej, zrob boba na wlosach