Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samuelitanka

Prosze was o porady odnosnie zmiany looku - foto

Polecane posty

Gość mogę coś doradzićććććććć
Autorko ja bym CI nie radziła żadnej trwały, zniszczysz włosy ( a widać że są delikatne) a efektu moze nie być lub nie po twojej mysli. Uważam, że kolor jest ok (to Twój naturalny?). Fajnie byś wyglądała gdybyś ścieła je na równo tak za ucho i zrobiła grzywkę na bok (masz wysokie czoło i owalną twarz, grzywka nada proporcje twarzy i bardziej będzie się zwracało uwagę na oczy (ładnie podkreślaj) i usta, bo teraz jak patrzę na Ciebie to widać tylko czoło.

daj sobie spokój z tym podnoszeniem, ja mam tez takie oklapnięte tzn. takie było wrażenie przy dłuższych włosach (teraz mam do połowy szyi i jest duzo lepiej, oklapnięcia nie widać, jest naturalne)i tez mi wisiały takie strąki. DŁugie włosy wyglądają ładnie jesli sa grube i porządne, my mamy dość liche i takie zwisające strąki to tu to tam nie wyglądają ładnie. dopiero teraz zobaczyłam zdjęcie w ciemnych. WYglądasz dużo atrakcyjniej w ciemniejszych włosach, tak wyraziście a nie rozmycie jak w blond. Ale ten kolor był za ciemny i grzywka do bani, powinnaś dac grzywkę na bok i lekko ją wycieniować, tak, żeby od środka czoła była którka, a potem coraz dłuższa aż do ucha

http://www.google.pl/imgres?q=kr%C3%B3tkie+fryzury&um=1&hl=pl&sa=N&tbm=isch&tbnid=dOg556hoeWKdBM:&imgrefurl=http://www.modnefryzury.eu/tag/krotkie-fryzury-sylwestrowe/&docid=8n2eE0N5vHCSZM&w=560&h=700&ei=DjVGTuenFsjLsgaequXABw&zoom=1&iact=hc&vpx=733&vpy=231&dur=3250&hovh=251&hovw=201&tx=106&ty=150&page=5&tbnh=126&tbnw=101&start=103&ndsp=25&ved=1t:429,r:13,s:103&biw=1280&bih=603 fryzurka dla ciebie, doda ci charakteru, wyrazistości i pociągającego pazura. kolor ciut jaśniejszy

Gość samuelitanka
Dzięki za rady, no właśnie boje sie tej trwałej... Od wczoraj czytam o niej w necie i mało kto jest zadowolony... Moje włosy są już tak ciężkie w utrzymaniu ze nie chce ich dodatkowo obciążać...

po trwałej, po jakimś czasie zrobi ci sie siano na głowie

Gość sdfrfgarg
- ubieraj sie bardziej kobieco - włosy ładna struktora, ale stosuj szampon dodajacy objetosci- grzywke odradzam- bedzie przyklapnieta, kolor ładny - akcentuj usta- masz bardzo łądne - oczka lekko mozesz przyciemnic- tusz do rzęs, trochę kredki i pokochaj siebie jaka jestes

Gość sdfrfgarg
włosy masz spoko, tylko szampon stosuj odpowiedni BEZ SILIKONÓW bo one obciazaja włosy- stosuj szampony ziołowe odrdzam trwała- masz jasne włosy, trwała je wysuszy- moga ci się one zwyczajnie WYKRUSZYĆ- moja kolezanka tak miała

Gość samuelitanka
Te szampony u mnie nic nie dają ... Teraz mam z loreala szampon i odzywke takie zielone co nie można kuic w normalnych sklepach ale tez lipa...

Gość sdfrfgarg
własnie LOREAL ma w sobie silikony, kazdy, poczekaj dam ci info takie

Gość sdfrfgarg
jak chcesz objetosc to szukaj dobregos zamponu, i POCIENIUJ WŁOSY- TO JE PODNIESIE NIE BEDA PRZYKLAPNIETE, odradzam trwałą błagam nie niszcz włosów

Gość samuelitanka
Poczekam aż mi się moje szampony skończą i zainwestuje w jakieś bez silikonu, już kiedyś miałam taki z apteki, co prawda są trochę droższe ale czego się nie robi dla włosów...

Gość ida29
fajnie ci w blondzie ale fryzura na boba by ci pasowala z grzywka na bok tak jak ci pisaly dziewczyny wczesniej, a szampon nie musi byc drogi aby byl dobry, mozesz uzyc bambino nie ma oleistej konsystencji i wlsoy sa po ni fajne ja stosowalam jak mi sie bardzo przetluszczaly i pomoglo, i jesli masz naturalny kolor zrezygnuj z odzywki albo nakladaj ja na same konce wlosow nigdy nie wcieraj w skore glowy to dodatkowo powoduje przetluszczanie

Gość samuelitanka
Szampon Bambino zmniejsza przetluszczanie? Chyba wyprobuję, byłoby super jakby działał tak mi sie włosy tłuszczą ze muszę codziennie myć :( bez odżywki sie nie obejdzie bo bym nie rozczesala

Gość czarna taranula
Ja tez zawsze mialam cienkie wloski, ciagle przyklepane;) Moja kolezanka-fryzjerka- polecila mi takie cos http://www.amazon.com/CHI-Booster-8-5-250/dp/B000VTRJUY To jest atomizer. Nie wiem czy w Polsce jest ta firma, jak nie to szukaj czegos co ma w nazwie Volume Booster(nie wiem jak przetlumaczyliby na polskiiej ulotce). Psikasz tym na wlosy umyte osuszone recznikiem. Po pierwszym uzyciu bylam w szoku bo jak wysuszylam wlosy to wygladalam jak lew tak mi wlosy sterczaly na wszystkie strony:) a mialam prawie do ramion. Mysle, ze troszke musialabys swoje skrocic zeby byl efekt. Ta moja kolezanka mowila mi ze to jest produkt ktorego uzywaja fryzjerki ale nie chca o nim mowic klientkom. Czemu? Nie wiem. Fakt jest jednak taki ze od fryzjera zawsze wychodzilam z takimi puchatymi wlosami i jak sie przypatrzylam u innych fryzjerek to uzywaja takich produktow. No i moje zdanie -lepiej Ci jest w blondzie:) A jaki masz kolor oczu?

Gość samuelitanka
Mieszkam w Niemczech wiec nie powinno być problemu z kupieniem tego, dziękuje ci :) warto wypróbować. Mam niebieskie oczy.

moim zdaniem po pierwsze musisz miec dobrze obciete wlosy, bo widac, ze nie masz ZADNEJ fryzury. Po drugie kolor powinnas miec posredni pomiedzy tymi dwoma, ktor epokazalas, cos ciemniejszego, ale bardziej naturalnego. A na cienkie oklapniete wlosy, nei pomoga zadne specyfiki, jezeli zostawisz je takie proste... Nakres na grube walki, zrob fale prostownica, albo skrec na lokowce, i od razu bedzie lepiej.

Gość ssdsddfdfdfsdsdsd
sliczna jestes ja bym nic nie zmieniala

Gość samuelitanka
nie jest latwo znalezc dobrego fryzjera, juz sama sie nie raz nacielam...

wiem, ze nie ejst latwo, sama mieszkam w de, i tez sie naszukalam... ale w lekkim wycieniowaniu i nalozeniu tonacji raczej nei ma nic trudnego... jezeli nie chcesz osc do fryzjera, to pokombinuj z walkami itp, zeby wlosy nabraly objetosci, bo takw ygladaja naprawde kiepsciutko :-(