Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Decoy

Faceci to świnie !

Polecane posty

Każdy facet to dupek i koniec !!!! Muszę się wyżyć na klawiaturze.. Jak można zostawić dziewczynę po 2 latach związku przez głupią małą sprzeczke z jego winy ! i to jeszcze on mówi, że nie wytrzymuje.. jest tylko ciągle zmęczony po pracy i ja mam przychodzić do niego i jeszcze pomóc mu motor wyciągnąć albo uprawiać z nim seks czuje się wykorzystana a jak powiedziałam mu o tym wczoraj to przeprosił i powiedział ze będzie inaczej a jak dzisiaj zrobił tak samo że oczywiście to ja musiałam do niego leciec bo on ma gdzieś żeby sie ze mną zobaczyć chociaż nie widzieliśmy się na dłużej niż 1.5 h przez około 2 tygodnie. Powiedziałam, ze czuje się wykorzystywana i też oczekuje od niego uwagi nawet jak przyjde do niego to on nie zwraca na mnie uwagi i mówi ze jest zmęczony dziś znowu do pracy zrób mi śniadanie zrób to zrób tamtą czuje się jak służąca !!!!! i on przez to mnie zostawił i oczywiście odwrócił sytuacje i mówi że to moja wina jak zwykle i teraz ma przyjechac i oddać mi wszystkie rzeczy ! jestem załamana

Typowa prowokacja ? Jeżeli ktoś dopiero teraz zaczął się udzielać to od razu prowokacja ?

Frajer bez kitu . Nie ma po co marnować łez na takich . On jedynie usprawiedliwia się w swoich i Twoich oczach .

Ja po prostu już nie moge nie dawno mnie zranił i wszystko mu wybaczyłam zmienił się i wgl ale teraz znowu zachowuje się jak dupek uważa ze tylko on jest zmęczony tylko jemu należy się uwaga i gdy się kłócimy o byle co grozi zerwaniem !

To wróć do niego i Ty z nim zerwij. Nie ma co marnować czasu na kogoś takiego, bo on się nie zmieni. Wiem, z doświadczenia. Nigdzie nie wyjdziesz z nim, nawet na spacer, bo będzie wiecznie zmęczony. Może Cię zdradza? Przemyśl to. Mój też był wiecznie zmęczony, nawet jak nic nie robił, a później okazało się, że był zmęczony tym, że latał do innych :]

Dzięki za pocieszenie ; ) Przyjechał i o dziwo zaczął przepraszać i kupił mi piękną róże ale ja mu powiedziałam, że już mam dość i nie wiem co o tym myśleć.

Takie awantury ok ale jesli facet Cię olewa i wgl a ty mu o tym spokojnie powiesz a on i tak ma to w dupie i robi tak samo to chyba też byś sie wkurzyla ? po za tym jemu nie moge nic powiedzieć bo zazwyczaj od razu sie obraza i niby sie rozstajemy

Żal mi bo tyle z nim przeszłam i bardzo go kocham ale z drugiej strony mam go dosyc niby przyjechał przeprosił ale i tak nie wiem co robić

Nie ale chciałabym wiedzieć co by zrobiła kobieta gdyby jej facet ją olewał i ciągle był zmęczony a rozmowy nie pomagały tylko wywoływały kłótnie prowadzące do rozstania .

odpowiedź jest chyba jasna i doskonale ją znasz. tu jest raczej kwestia czy jesteś w stanie funkcjonować sama i stworzyć z kimś innym zdrowy związek czy też dobrze jest Ci w tym układzie, bo znalazłaś sposób na życie. nie trzeba się zajmować sobą i organizować czas, pójdziesz do faceta, pokłócicie się, będziesz miała co przeżywać, później się pogodzicie i tak w kółko.

Gość dziunia125
Kopnij go za to

Gość a co!
Ameryk odkryłaś? pewnie że świnie