Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dygo0tka

spokojni czy niegrzeczni/e chlopacy/kobiety?

Polecane posty

Gość dziunia125
Zdecydowanie Niegrzeczni,ale przy ukochanej kobiecie czuli i szarmandzcy. Bad Boy górą!

Gość fdsdsgdd
niegrzeczni górą ale niech pozniej sie uspokoją i kochają ;d jedną a nie że puszczają sie i wogole no!

hehe wierze ci na slowo i uwazam twoja odpowiedziec jak najbardziej za odpowiednia :)

Gość Monion, ale masz
śmiesznie zdjęcie zmontowane, nie pasuje głowa do tułowia. :-P

Gość Monion, ale masz
znaczy twarz. :-P

Gość zdecydowanie spokojny facet
Sama jestem spokojna i już 100% przekonana, że jeśli na całe życie to tylko spokojny.

prosze bardzo, poprostu pisze co widze, masz bardzo spezyficzna i to odroznia cie od innych babek :)

Gość Monion, ale masz
no widzę, że dokleiłaś. :-P, trochę za mała. Jakbyś ciut leiej dobrała to można by się nie spostrzec. A tak to powiedz mi: Czemu wklejać zdjęcie bez sowjej twarzy??? Ja jakbym miał wkleić to bym wkleił swoje autentyczne. To jak jest w Twoim przypadku??? :-P

Miło słyszeć takie rzeczy . Tylko ja nie wiem skąd tyle kompleksów we mnie . ? Ale chyba każda kobitka ma swoje "muszki" w główce . :D

kazda kobitka znajdzie cos w sobie co sie jej nie podoba, a jak to wyglada u facetow, oni chyba bardzoej pewni siebie ? :)

haha. uwierzyłeś ? Proszę Cię . :) nie wiem czemu tak wyszło ale jak tak się przyglądam to faktycznie tak może się wydawać . To naprawdę ja . ! :D ps. zdjęcie zrobione lekko z dołu więc może dlatego taki efekt .

Gość Monion, ale masz
to ja już nie wiem, jakoś tak dziwnie wyszło mi się wydaje. :-) Najpierw myśalłem, że to prawdziwe, potem zwątpiłem, ateraz jak patrze to może pierwsza myśl była dobra. :-P Głupio wyszło. :-) przepraszam

Gość Monion, ale masz
To jeśli to prawdziwe jak piszesz to masz olbrzymie oczy, znaczy duże, bardzo duże, pewnie też ten makijaż tak powiększa. Nie znam się na tym. :-P Heh, napisałem olbrzymie oczy w sensie pozytywnym. :-P

Rozumiem . nie jestem dziewczyną , która się obraża o to co nie zrozumie . :) więc spokojnie . Ano dziękuję. Tak , są duże . a makijaż też dodaje trochę . :) Ja to dziś zbieram komplementy . :D