Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dygo0tka

kiedy mozna im wierzyc?

Polecane posty

kiedy mozna odroznic ze facet jest z toba dlatego ze naprawde cie lubi i chcialby mocniej sie zaangazowac w zwiazek a kiedy ze mowi piekne slowka itd,a tak naprawde chce tylko wykorzystac.?

Gość fdsdsgdd
faceci są jak psy, która mu da albo wyczują ze na niego lecisz to zabiegaja o to i trwaja jakis czas przy tobie ; d Nie wierze w milosc- jestem kobietką - 21l. A teraz beda komentarze jaka to ja jestem wredna ;p itp

nie nie jestes wredna, wiele osob napewno przyzna ci racje, trudno znalesc rozsadnego faceta...

Gość fdsdsgdd
im nigdy nie mozna wierzyc po stracie rozstaniu czy smierci partnerki tak szybciutko sie otrząsają po wszystkim ze az szok kobieta plakala by dluzej a oni chwilka i hejaaaaaaaaaa faceci to swinie bez skrupułów pamietaj ;)

jestem kobeita ktora woli poczekac ani zeby oddac sie pierwszemu lepszego zeby tylko samotnym nie byc...

Dygotka - czyzbyś nie była zbyt urodziwa ? :> masz symptom wyższości, spowodowany tym ze nikt Cie nie chce ? Tak sobie tłumaczysz brak 2 osoby ?

nie nie chodzi o to, nie umiem siebie oceniac ale uwazam ze brzydka nie jestem tylko kazdy chce od razu tylko jednego i w tym problem..

Gość s21s
no dygotka madra jestes dziewucha bez lipy

Gość keszu keszu daj
bardzo łatwo da się wyczuć, ale kobiety w większości są głupie i naiwne i nawet rażącej manipulacji nie wyczuwają :O trzeba być po prostu mieć zdolność wyczuwania manipulacji czy fałszu - ja się z tym urodziłam, więc nie mam żadnego problemu:classic_cool: trudno to wtłumaczyć, hmmm więcej analizować i wyciągać wniosków z różnych sytuacji ? i być obiektywnym przede wszystkim i zastanawić się czy facet się liczy z waszą osobą, ale tak naprawdę się liczy, anie tylko tak ''na odczepne'' - chyba wiecie o czym mówię

Gość keszu keszu daj
* bez ''BYĆ ''

Gość vbghyjhu
nigdy_nieszczery - tak czytam twoje wypowiedzi i widac ze niezly prymityw z ciebie

Gość vbghyjhu
sresztą widać i po linku🖐️