Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasemsietakzastanawiam..

MIÓD ZAMIAST CUKRU??

Polecane posty

Gość czasemsietakzastanawiam..

Ratujcie :P Czy mogę dodać do ciasta miód zamiast cukru??? Jestem u babci na wsi no i piekę ciasto dla gości, ale zabrakło cukru a do najbliższego sklepu mam kilka kilometrów no i nie mam czasu. Czy mogę dodać miód? Czy ciasto nie wyjdzie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ciasto zmieni wówczas kolor
i smakowo tez inne deko będzie ...no i nie wiadomo ile tego dodać -miód słodszy od cukru

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaja ci się tak nie ubiją jak
..z cukrem ale spróbuj coś tam wyjdzie zjadliwego może :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja do wszystkiego miod daje zamiast cukru :) o wiele lepiej i zdrowiej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No tak, miód jest zdecydowanie zdrowszy nie od dziś to wiadomo. Mi bardzo zasmakowal miod spadziowy i gryczany, a maja mnóstwo super właściwosci :) Ja kupuje od tej firmy - http://miody-huzar.pl/ mają certyfikaty i miody z polskich pasiek więc wiem co jem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×