Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerajasna5

trojaczki:)

Polecane posty

Gość cholerajasna5

Bede mamusia trojaczkow:) dzis sie dowiedzialam:)))))

Gość gratulacje x3
może to głupie, ale ja się trochę tego obawiam:) mam już córkę, biorę tabletki antykoncepcyjne i boję się, że po ich odstawieniu mogę zajść w ciążę mnogą, a to by było b.duże utrudnienie dla naszego życia...dodatkowo matka męża ma siostrę bliźniaczkę, a mojej babci rodzeństwo też jest bliźniakami, słyszałam, że to ma duże znaczenie...dodatkowo z wróżby mi wyszło, że będę miała córkę i 3synków:) hehe, nie wierzę w takie rzeczy, ale ciarki mi po plecach przeszły:p jeszcze raz gratuluję!;*

Gość dyght
trojaczki? to ucz najpierw czytac w ciazy zanim zaczniesz pozniej dzieci uczyc bo na innym topiku pokazalas swoje zdolnosci

Gość fggtgtgt
szczerze, współczuję :/

Gość yyyhmyyy
Chciałoby się pogratulować, ale ja też współczuję. Przy jednym tyle roboty, a co dopiero ...

A ja gratuluję i to bardzo. Na pewno na początku ktoś Ci musi pomóc, ale czas tak szybko mija, że zaraz urosną i jedno będzie się zajmować drugim a frugie trzecim ;-)))

Gość yyyhmyyy
no to frugo :)

Gość yyyhmyyy
haha, Julek 10/10 :D pewnie ze 3 miała :)

Gość ciekawy julian
Jak się to nerwujemy...Chyba, jednak, nie mieliśmy... co? :(

Gość daj spokój dziewczyno
poczekacie- za rok bedzie opisac jaka ona sfrustroana, nie daje rady, nikt jej nie pomaga, nienawidzi dzieci bo jej zycie towarzystkie odbieraja, nast. do kolekcji jak prawie wszystkie mamuski tu na kafe tak pisza jakie one sa poszkodowane prze los

Gość cholerajasna5
napisalam bo ze szczescia chwale sie wszystkim a tu takie rzeczy :/ to tylko o waszej kulturze świadczy i nic dodac nic ujac.

Gość przyszła mama trojaczków-już .
Gratulacje!!! Sama jestem mama trojaczków,wieć jak masz jakies pytania to chętnie pomoge ;)

Gość wyrazy wspolczucia
:-( Az mnie otrzasa jak sobie wyobrazam cos takiego. Zmasakrowane cialo po takiej ciazy, wieczny wrzask w domu i balagan. Jedno dziecko to az nadto. Trojka na raz to tylko z mostu skoczyc z kamieniem u szyi.

Gość przyszła mama trojaczków-już .
Dziewczyny,czemu Wy jesteście takie wredne ? Czemu piszecie,jakby dzieci to były jakieś potwory ? Do wyrazy współczucia - jako matka trojaczków mogę Ci powiedzieć,że moje ciało nie wygląda po ciązy masakrycznie,przytyłam 13 kg, iersi nie mam obwislych,bo pokarm ściagam,rozstępów też nie mam :P . Wrzask w domu,bałagan? To tylko kwestia dobrej organizacji,ja od kilku tygodni zostaję z dziećmi sama ( dzieci jutro skończą 4 m-ce) i zdążę i posprzątać i pobawić sie z dziećmi i ugotować obiad. Także nie mów,ze jest wrzask i bałagan . Wrzask? Jak się dziecko dobrze zajmie,to też wrzasku nie ma :P . Autorko,olej takie komentarze,kafeteria jest pelna jadu i nienawiści. Dbaj o siebie,zdrówka dla Was! 🌻

Gość fbtdr vgrff
o matko współczuję trojaków :o

Gość mama krakow
witam! bedzie dobrze:) na poczatku napewno bedzie ciezko nic w tym dziwnego, z jednym dzieckiem jest sporo roboty a co dopiero przy trojce ale musi dac rade:) musisz miec kogos do pomocy i bedzie ok , nie mowie o mezu tylko babciach i kogo tylko zdołasz poprosic:) zycze wszystkiego dobrego:)

Gość synia87
trzymam kciuki! wszystkiego dobrego !! :))) gratulacje trzech malych istotek:) poradzisz sobie...zostać rodzicem to piekne blogoslawienstwo:)

Gość kochanowskiemu
sa kobiety ktore wygladaja tak po 1 dziecku:)

Gość kochanowskiemu
skoro tak cie ten temat rusza to pokaz swoj brzuch po porodzie- czekam na fote:)

Gość mtula.
" 16:50 [zgłoś do usunięcia] cholerajasna5 napisalam bo ze szczescia chwale sie wszystkim a tu takie rzeczy :/ to tylko o waszej kulturze świadczy i nic dodac nic ujac." Za to ty pokazałaś swoją kulturę na innym topiku wyzywając kogoś od debili bo sama czytać nie potrafisz

a masz juz jakies pociechy?o kurcze gratuluje!poczatki sa ciezkie,ale masz przynajmniej za jedna ciaza spora grupke.ja zawssze chcialam blizniaki,ale sie nie udalo.

Gość oszaleliscie??? bernardyny sa
super :D ja zawsze chciałam trojaczki - jedna ciaza, jeden macierzynski i spokoj :D wiadomo, ze jest trudno, ale nie spoedzasz w pieluchach 10 lat tylko masz to od razu. I wracasz do pracy szybko.

Gość NIE MNIEJ ZSZOKOWANA
Oszalalyscie?chcialam bliznieta, chcialam trojaczki, super fajnie, ale nikt nie wspomni, ze ciaza mnoga to ciaza duzego ryzyka dla matki i dzieci, ze nie wszystkie dzieci musza dotrwac do konca, ze wiekszosc przypadkow to wczesniaki, ktore jak wiadomo z miejsca sa narazone na wady wzroku, uposledzenie itd itp. Autorko, tobie zycze przede wszystkim zdrowia dla ciebie i dla maluchow, oby rosly i rozwijaly sie zdrowo teraz i za pare lat. A ze wyzywasz kogos od debili bo zle rzeczytalas z bledem, chociaz bledu ta osoba nie popelnila, to inna sprawa, elementarny brak kultury, wiec tez nie spodziewaj sie, ze wszyscy ci ladnie tutaj beda gratulowac. Ty bylas niemila wiec inni dla ciebie tez beda i nie powinno cie to dziwic, przeciez to twoj poziom ludzi ci tu komentuje (mam na mysli te chamskie komentarze).

Gość cisnienie w ciazy
a becikowe dostaje sie potrojne?

Gość yyy nie wiem
Gratulacje :) tak gadacie a pomyślcie co ma powiedzieć matka pięcioraczków z okolic środy wielkopolskiej to dopiero wyczyn zajmować sie piątka noworodków

Gość ciotka mania
Nie ma się co chwalić, ani na forum, ani w rzeczywistości. Co Ci powiedzą znajomi? Pogratulują, bo tak wypada... Za plecami powiedzą, że masz przechlapane...:( Nieznajomi, na forum, walą "prosto z mostu", to, co myślą. Ja nie gratuluję, ani nie dołuję. Najpierw ciążę donoś (tego Ci życzę), urodź zdrowe maluchy (tego też Ci życzę), doczekaj pomocy najbliższych przy dzieciach (kolejne moje życzenia), a jak Twoje Trojaczki odchowasz z pieluch- napisz. Wtedy szczerze i z całego serca Ci pogratuluję...:) Na razie- życzę zdrowia :)

Gość merylin monrol
no super ;-) moze i ryzyko, ale jak sie uda, to od razu 100% planu za 1 razem :D a nie trzy ciaże...