Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ - POWTÓRKA Z ROZRYWKI

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

BYŁAM DZISIAJ DRUGI RAZ U NIEGO ( ZAWSTYDZONA, ALE ZAWSZE ODWAŻNA ) I JAK TO JA ZAWSZE ROBIĘ OGLĄD MIESZKANIA U LUDZI. POSZŁAM ZNOWU DO ŁAZIENKI I TAK SIEDZĘ NA TOALECIE I ZAUWAŻYŁAM PAPIER TOALETOWY, A OBOK PAPIERU NA PODŁODZE - NIE BYŁO JUŻ CHUSTECZEK NAWILŻANYCH DLA DZIECI !!! :) BYŁAM W SZOKU, BO ZAMIAST TEGO NA PÓŁCE ZAUWAŻYŁAM - PIANKĘ DO DEPILACJI ?! ZDZIWIŁAM SIĘ I JAK WYSZŁAM Z UŚMIECHEM NA TWARZY ZAPYTAŁAM PONOWNIE: - A CZY TY MASZ JAKĄŚ KOBIETĘ W DOMU POZA MNĄ? A ON ODPOWIEDZIAŁ: NIE MAM, A DLACZEGO PYTASZ? A JA: NO BO ZAUWAŻYŁAM, ŻE MASZ PIANKĘ DO DEPILACJI DLA KOBIET I POMYŚLAŁAM, ŻE MOŻESZ MIEĆ JAKĄ PŁEĆ PIĘKNĄ W DOMU...NO BO PO CÓŻ INNEGO TRZYMAĆ MĘŻCZYŹNIE PIANKĘ DO DEPILACJI. A ON: TO TY NIE UŻYWASZ PIANKI DO DEPILACJI W MIEJSCACH INTYMNYCH ? A JA: (pomyślałam, czekaj drugi raz mnie nie zawstydzisz jak przedtem, więc odpowiedziałam z podniesionym nosem tak) NIE UŻYWAM PIANKI W MIEJSCACH INTYMNYCH, A GOLĘ SIĘ MASZYNKAMI JEDNORAZOWYMI :) A ON: W JAKI SPOSÓB WIĘC GOLISZ SOBIE PUPĘ? A JA: NORMALNIE SIADAJĄC NA LUSTRO A ON: NA LUSTRO? ZDZIWIŁAM SIĘ PONOWNIE, ŻE ON NON STOP MNIE CZYMŚ ZASKAKUJE, A POTEM STARA SIĘ MNIE ZAWSTYDZIĆ ODBIJAJĄC PIŁECZKĘ. NIE BĘDĘ TAKA GŁUPIA I TYM RAZEM JA GO ZAWSTYDZIŁAM :) ZASKAKUJĄ MNIE CO WYRABIAJĄ CI STARZY KAWALERZY, W DUPACH IM SIĘ CHYBA NA STAROŚĆ POPRZEWRACAŁO :)

Gość szzz
ja bym myślała ze faktycznie ma inną w domu. Chyba ze juz wczesniej mial nawyk sie golić na dole

Gość i w związku z tym
zapraszamy do dyskusji

Gość psychol do sześcianu
Namiętnie i w sposób ciągły przez całą dobę monitoruję na bierzaco twe dwa wątki albowiem uważam iż są one najbardziej błyskotliwe na tym forum.

Gość alinaaa90233435436754654675475
Ty jestes jakas dziwna dziewczyno !!! to chyba normlane a co ma na suchara sie tam golic tak jak Ty ;////

Gość ZASKAKUJĄCY TEMAT
SŁUCHAJCIE, NIE OSĄDZAJCIE JĄ ŹLE, BO POMYŚLMY SOBIE PO CO FACET GOLI MIEJSCA INTYMNE, CZY ON ABY NIE JEST GEJEM ?

Gość Jowita[zaszokowana]
Czy chcecie przez to powiedzieć iż depilujecie pupy swe za pomocą pianki?!

Gość Romuald[lekko podekscytowany]
Dziewczyny a właściwie to jak wy to robicie? Opiszcie to! Jestem ciekaw.

jak facet sobie goli wacka nie znaczy ze jest gejem ;/

Gość PSYCHOLOSZKA.........
JEŚLI GOLI TO JEST GEJEM, ALBO LUBI MIEĆ LIZANE JAJA :)

Gość sdfrfgarg
najlepiej to wpadnij do niego bez zapowiedzi i zapytaj czy mozesz skorzystac z łazienki, bo przeziebiłąs pecherz itd, wtedy wyjda na jaw wszystkie tajemnice:) ja tak zrobiłam, polecam

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
tak na prawde to mam 10 cm bagietełe i nie moge sie powstrzymać, żeby juz niebawem zalaczyc jpg i avi. aby wystrzalowy lukier zawital na monitorze mojego komputera🖐️

Gość Rosnoncy w sillllleeeeeee
Prowo 0/10. Nawet inny styl pisania niz tamta laska :-O

PSYCHOLOSZKA.... serio idz sie leczyc jesli sie tam goli znaczy ze dba o siebie :) widac w jakim towarzystwie przebywasz :)

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
co noc śnią mi się tamte chwile, gdy on swoim nabrzmiałym i jedwabiście gładkim penisem wchodzi we mnie tak niespodziewanie, przebijając moją dziewiczą błonę i z początku wypełniając mnie od środka swoją wielkością, a opuszczając moje łono wypełniając mój niewinny i różowiutki środeczek swoim ciepłym i słodkawym w smaku nasieniem... Ahh, jeszcze tylko 3 dni i tate znowu przyjedzie po mnie, żeby zabrać mnie ze szkolnej koloni🖐️

Gość fnaugfafaojfh
ale sie usmialam