Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa09876

ile razy w miesiącu kochacie sie z partnerem

Polecane posty

Gość ciekawa09876

j.w i ile macie lat, oraz staz związku

Gość vaper
37 lat, małżenstwo os 13 lat ostatnio w grudniu a wcześniej raz na 2 -3 tygodnie za mało

Gość takajednaxd
3-4 razy w tygodniu. Jak ma okres to tylko oralny(oczywiście ja jemu sprawiam przyjemność) i analny.

Gość weronaaaaaa
33 lata jestesmy po slubie 11 a w zwiazku 16 lat nadal prawie codziennie nawet jak mam okres to w wannie, poprostu to uwielbiamy i czas nic nie zmienia nawet ak mamy cice dni to w lozku jest bez zmian namietnie i ostro to nie jest prowo jak pisze serio

Gość weronaaaaaa
nasi znajomi dziwia sie nam jak mozem czesto sie kochac, czesto gesto nam przeszkodzili i poprost nie moge sie temu nadziwic, bo oni tez sa w naszym wieku i robia to raz na miesiac albo i nie a mowia o nas kroliki :)

Gość TOBIASZYN
chwała takim kobietąinne trzeba izolowac od normalnych ludzi

Gość ciekawa09876
ja mam 55 lat i normalnie codziennie sie bzykam ze 3-4 razy ! a okres to lodzika robie i tez fajnie

Gość weronaaaaaaa
nie rozumiem kobiet ktore pieprza sie z innymi facetami a z mezem nie lubia nie chca nie porafia, sex powinien byc w domu a nie na lewiznie pozdrawiam cicho dajki

Gość kuuuukuuuuryyyykuuuuu
o kurcze to instytucja małzenstwa jest przerekalmowana;) jak mozna tak rzadko sie bzykac majac męza na wyciągnięcie ręki,,, o co chodzi j?estescie nie dopasowani pod względem temperamentów czy o co chodzi?nie rozumiem tego.. jak miałam faceta to nie wyrabiał,,,miałam na niego ochotę ciągle,,,(mam 37l:) a on,,,na mnie;) miał tez... ale wyjechał w siną dal... a potem sie posypało...

Gość htrf
21 lat , w zwiazku od 2 lat a kochamy sie wtedy gdy sie widzimy czyli codziennie :P