Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkcxzhjxrgedgvhbcmhgj

mam 3 tygodnie,zeby schudnac 8kg!jak to zrobic?

Polecane posty

pomysly prosze.zdrowe-niezdrowe nie interesuje mnie to:)

Gość szzz
da sie zrobić, naprawde. po pierwsze dietka. tu juz dobierz sobie indywidualnie. Odstaw alkohol, napoje gazowane. W ciagu dnia pij duzo wody, zielonej herbaty lub soków. ćwicz najlepiej 3 razy dziennie i biegaj.

Gość pimpirimpim
kopenhaska.. nawet w 2 ci sie uda. ja jestem od pn i juz schudlam 3kg. nie wiem czy to woda czy co ale leci ;p

Gość shawtyy bijacz
jak masz skad to kup sobie amfeee i wciagaj krechy ile sie da :) bedziesz pic tylko wode :)

Gość tylko 10 wpisów
warzywka + dużo ruchu, tylko po co się tak katować jak i tak wszystko pewnie wróci.

z kopenhaska nie dam rady...kiedys juz probowalam.na dukanie nie mam znowu co jesc,bo te dozwolone produkty mnie odrzucaja:/

Gość jak sie trzymają?
kurde ! to chcesz schudnąc czy nie? pij błonnik, herbatki na trawienie, biała herbatę, pij 1,5 wody dziennie, cola light, nie jedz nic po 18 stej - pij herbaty na trawienie, jeśli jeździsz autem to zrezygnuj i więcej na piechote chodź, po schodach a co do jedzenia to same chude rzeczy: piecz w piekarniku zamiast na oleju pierś z kurczaka, kotlety wołowe, indyk. jedz warzywa, rób sobie sałatki warzywne z przyprawami, ziołami z kawałkami z piersi z kurczaka, indyka są dostępne w sklepach takie zupki Fitella czy cos takiego. da sie tylko trzeba chciec

Gość a co!
przestań jeść, ot co masz zrobić:]

Gość oszaleliscie??? bernardyny sa
ja na kopenhaskiej schudlam 3kg w 2 tygodnie wiec nie gadajcie glupot ( a to byla moja pierwsz ostra dieta, wczesniej same zdrowe, ale skoro nie pomagaly, przeszlam na mniej zdrową i tez gowno) musisz byc na glodowce, nie ma innej opcji, taka prawda. ew do 200kcal dziennie

dobrze piszecie:)od jutra zaczynam!