Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blona bebenkowa 1234

Jestem fizyczną dziewicą!!!!

Polecane posty

ale tylko fizyczną :-) i źle sie z tym kurna czuje ale jestem. robiłam juz wszystko, seks oralny, petting i jest conajmniej 5 osób które widziały po prostu moje cycki. ale TEGO jakoś nie mogę. może jestem głupia ale naprawdę czekam na księcia z bajki. i cały czas chuj.

Gość nasergtyuik
i słusznie ze czekasz

wkurwiaja mnie dzieciaki ktore gówno wiedzą o swoim ciele i sobie mają po 15 lat i to jest TEN PIERWSZY RAZ chłopaczek myka do szkoły z plecakiem i ma pierwszy niedogolony wąsik a dziewczyna rysuje serduszka na zeszytach i może wracać do domu do 21. ale już sie dymaja! im wczesniej tym lepiej!

Gość ja słucham
pewnie się ucieszy że cyki pokazywałaś i orala już robiłaś kolesiom:-)

i wkurwia mnie to że o dziewicach krążą jakieś baśnie i legendy że mają pajęczyne między nogami i niewiadomo co żelazną zbroje. jestem normalną dziewczyną, zapoznałam się już z Panem Penisem jesteśmy na ty. chodze na imrezy i nie jestem "cnotką" co kogo kyyyrrrwa obchodzi moja błona?

a ja myśle że sie ucieszy :-) jak już sie znajdzie. doświadczenie podstawa. być może będę jedną z nielicznych dziewczyn które podczas pierwszego razu są DOBRE W ŁÓŻKU a nie kłodziachy

Gość ja słucham
ilu juz robiłaś loda?

Gość
tez tak mialam przed utrata dziewictwa sprobowalam wszystkiego innego slaby pomysl swoja droga nie zmuszaj sie do niczego jesli tak naprawde tego nie chcesz

czemu słaby pomysł? no tak, najlepiej to sie gzić z pierwszym lepszym rzuconym za miesiąc. bzdura jak dla mnie.

Gość oszaleliscie??? bernardyny sa
slaby pomysl bo robiac oral itp sie zeszmacilas nie gorzej, niz gdybys dala dupy. lepiej bylo na tego jedynego zaczekac tez z pokazywaniem cyckow i lodem, nie?

zeszmaciłaś hahahaha. ja to z największej miłości robiłam i uważam że nie ma nic piękniejszego niż branie w usta ukochanej osoby. nie to co jakiestam wkładanie-wyjmnowanie. wkładanie- wyjmowanie. poza tym największą zaletą jest to że KAŻDY DOCHODZI :-) przy seksie- a szczególnie seksie 15stek dłuuuuuugo długo nic

Gość ja słucham
kurwa jaka dziwka ja pierdole