Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddgd

mega przykre

Polecane posty

Gość ddgd

moj facet po pijaku powiedziall ;; ze moze znalezc sobie lepsza ode mnie'' taka ktora go doceni nawal mnie zaklamana , falszywa gdy powiedzialam aha to jestem od sprzatania gotowania i bzykania stwierdzil ze tak ale z do bzykania to nie bo ma obrzydzenie powiedzial ze mam wypierdalac z jego mieszkania i rano ma mnie nie byc na drugi dzien przepraszal i mowil ze tak nie mysli

Gość więc pytanie brzmi
co tam jeszcze robisz? zaufaj mi tracisz tylko czas im szybciej to skończysz tym lepiej dla ciebie.

Gość mogl nie myslec
mogl tak nie myslec i chciec Ci zrobic na zlosc. Ale nie wiem czy bym chciala byc z facetem ktory mowi mi takie rzeczy :/

Gość ddgd
no walsnie nie wiem co robic niby wiem ze to nie prawda ale pojawia sie ale ..... po drugie nie chce takich sytuacji ze wyzywa sie na mnie za cos

Gość pomysl...
pomysl... ludzie wcale sie nie zmieniaja... on najpewniej taki juz jest. mozesz dac mu dla swietego spokoju jeszcze jedna szanse, jesli myslisz ze warto.

Po alkoholu mowi sie zwykle to co sie naprawde mysli.

Gość ze słyszenia
podobno po spozyciu alko włacza sie prawdomównosc.

Gość po alkoholu
po alkoholu raczej sie nie mysli. jak chcial jej dogryz to wiedzial gdzie uderzyc i zabraklo mu normalnie dzialajacych hamulcow.

Gość ze słyszenia
zalezy ile wypił jesli ululał sie na amen, to i moze gadał głupoty jednak alkohol ma to do siebie ze rozwiązuje jezyk srednia jego ilosc moze sprawic ze na trzezwo nie potafilibysmy tego powiedziec co maja delikatnie "w czubie"

a dużo pije?bo dla mnie takie zachowanie podchodzi pod alkoholizm Jak z nim będziesz to nie raz Cię wyzwie ,a rano powie że wcale tak nie myślał, albo że nie pamieta tego co powiedział ...i tak w kółko. Rozsądkowo myśląc powinnaś odejść,ale wiem że serce nie sługa...