Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepperniepopelnilsamobojstwa

wiecie o tym?

Polecane posty

Zaskakujące wyznanie Ziobry 7 cze, 21:30 POg / TVN24 Zbigniew Ziobro, fot. Sławomir Kamiński/Agencja Gazeta Europoseł PiS Zbigniew Ziobro potwierdził niespodziewaną informację dzisiejszego "Faktu" i przyznał na antenie TVN 24: "Tak, będę ojcem". W "Rozmowie Rymanowskiego" powiedział, że szczęśliwym małżonkiem jest już od kilku miesięcy. Zbigniew Ziobro przyznał, że skoro gazety już napisały o powyższym fakcie, to nie ma sensu tego ukrywać. - Tak, będę ojcem. Od wielu miesięcy jestem też już mężem. Wzięliśmy cichy ślub kościelny, celowo tego nie ujawnialiśmy - mówił Ziobro. Jego wybranką jest Patrycja Kotecka, była dziennikarka. Europoseł powiedział, że nie ujawniał informacji o ślubie, ponieważ w życiu publicznym jest dużo ekshibicjonizmu, a dla niego prywatność jest rzeczą świętą. Przyznał także, że o tym że będzie ojcem, dowiedział się niedawno i jest oczywiście z tego powodu bardzo szczęśliwy. - Gratuluję tego cudu rodzicielstwa - złożył mu gratulacje jako pierwszy, obecny w studiu, Jarosław Gowin z PO. - To wyjaśnia skąd łatwiejszy język między nami w ostatnich czasach. Kobiety łagodzą obyczaje - dodał poseł PO.

Jedyne co nie miałam racji to to, że JUŻ się ożenił EURODEPUTOWANY ZIOBRO. Z dzienikarką pisze. Dlaczego to nie jest w mediach? Bo STERUJE MEDIAMI. Kurde - jak ja żałuję, że się tym Lepperem nie przejęłam. WYKREOWAŁABYM sobie prezydenta. Naprawdę. No cholera trochę mi zabrakło. Nie mogę w to uwierzyć, a tak, co? Prezydentem będzie Ziobro, który go UŚMIERCIŁ. No ale pocieszam się, że Krawczyk bym nie wymyśliła i nie dałabym radę Krawczyk. Jedynie tym się pocieszam bo bym się chyba dżgnęła z rozpaczy. A tak? A ta Kotecka - żona Ziobry słuchajcie - co to za jedna? Co wiecie o niej? PISZCIE!!!

Gość czy dobrze rozumiem że
Lepper NIE popełnił samobójstwa, bo Ziobro się ożenił? Czy może Lepper się ożenił? :-D :-D :-D

Ten Ziobro wiecie co ma w głowie nie po kolei. Nie powinien być prezydentem. Za małe będzie miał to dziecko. Ja mu nie dam. Kto by mógł być nie wiem , ale już dosyć się nachapał, nie? Nie mógł być w Uni? Czemu wraca? Drugie miejsce w kraju. A Buzek jakoś słuchajcie siedzi tam i nie wraca. A on ma małe dziecko. A ile on ma lat? Nie powinniśmy mieć takiego starego prezydenta z małym dzieckiem, nie? Tam Komorowski może byc, a on? I żona dziennikarka. Nie uważacie, że za duzo chce? Co ta żona sobą prezentuje? Przestancie. jak go wybierzecie na prezydenta to wam bije na łeb i tyle. A jeszcze ile to 4 lata. 4 letnie dziecko, drugie malutki... hmmm... ale dziennikarka. Po niej zostaje kropidło dalej i tyle. A Ziobrze? Fotel prezydencki? Hmmm... ale mordercą to jest dla mnie i tyle. Nie wiem - miał się dogadać z tym Lepperem. W końcu jest w tej Uni Europejskiej? Co on tam robi. Stawiam na Angliczków bo to bez sensu. Mam rację? Niech wam rozmontują zwierzęta bo to bez sensu przecież. Co o tym sądzicie? Tam jak ma żonę w ciąży i malutki dzieci to prezydent? Pozwiedzać to ma za co, nie? Niech se biuro podróży otworzy i tyle. No jak uważacie?

On nie docenił tego ożenku i tyle. I ciąży Alicji Bachledy Curuś jego i tyle. Hmmm... ale wiecie - to nie jest takie proste. Może powiedział - niech se go zeżrą. A Aneta Krawczyk? Ona jest straszna. Nie wiem... nie docenił że Ziobro się ożenił i po nim. I w ciąży. I klałn się zabił. Hmmm... :( Ale no cholera mógł ustąpić ten Ziobro jak dla mnie. Po 5 dzieciach jedzonko i 3 dzieci. Nie pasowało? Po co mi jakiś Ziobro. On nawet w tej Uni niczego do powiedzenia nie ma jak dla mnie. Jedyne co mógł zrobić to szkolne mundurki wprowadzić. Przestańcie :( - moja prośba RETORYCZNA... :(

Wiecie co - poddaję w wątpliwość tego Ziobrę i tę Bachledę Curuś jego. On się miał ożenić Z AKTORKĄ. Bo to widać. Z jakiegoś teatru. I tyle. Dziennikarka - ale jakaś taka - osobowość, a nie tam taka jakaś - jakieś tam nazwisko ma, ale ... z aktorką bym go hatjnęła. Ale to biuro w Radomsku w tej sytuacji to już mógł wymyślić, nie? I wiecie co by zrobił... nie wiem co by zrobił, ale zabiłby się? Eeee... to nie tak chyba wyglądało. To jest poważne, a czy życie takie jest? Czasem. No ale klałn się zabił, nie? :(

Napiszcie co o tym myślicie? To jest istotne. Olał go z tą dziennikarką i ciążą. A klałn sie powiesił. Bo wszystko przez Krawczyk, no ale... teraz zostaje śledzić Łyżwinskiego. Co on zrobi? Bo co zamierzam robić? To. Wiecie, że on robi zdjęcia - na swoim blogu ma jakieś listki nawet - w parku droga, takie rzeczy. Taki przyrodnik to jest. ???