Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 od 3 dni mam kłucie podbrzusza i jajnikow bardzo silne momentami. Przy moich cyklach 27-28dni stralismy sie o dzidzie ostatni raz 13dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boze znow tyyyyyyyyyy Napisano Sierpień 12, 2011 dziewczyno jestes jakas nie normalna czy co:O z tymi pytaniami c holera:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boze znow tyyyyyyyyyy Napisano Sierpień 12, 2011 klucie jajnikow moze swiadczyc o nadchodzacej @!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 silne przez kilka dni? tydzien przed @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie tylkooooooooooooo Napisano Sierpień 12, 2011 objawy moga swiadczyc o róznych rzeczach równiez o zapaleniu przydatków i nie musi to oznaczac ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 przed @ nigdy mnie tak nie bolało na tyle dni do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 przy zapaleniu przydatkow ma sie chyba goraczke i złe samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie tylkooooooooooooo Napisano Sierpień 12, 2011 to idz do ginekologa proste bo nikt tu lekarzem nie jest a gdybanie tu nic nie pomoze moze to oznaczac ciaze ,moze to oznaczac cos innego a zaplanienie przydatkow roznie sie moze objawiac u innych kobiet tak ,a drugich inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 oby nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 12, 2011 moja znajoma jak zaszła w ciążę to miała takie kłujące bóle brzucha, ale to już ich dostała później (po terminie spodziewanej miesiączki) i mówi, że to było podobne do bóli na okres, ale jakby wyżej i delikatniejsze właśnie w formie kłucia natomiast inna koleżanka miała takie objawy torbieli na jajniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 no wlasnie boje sie czy to nie jakas choroba, bo kłuje glownie lewy jajnik i czasem podbrzusze a chce poczekac do @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to idz do gienekologa Napisano Sierpień 12, 2011 poprostu i bedziesz wiedziala skąd ten ból Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 wiem ale chce poczekac do terminu spodziewanej @ bo łudze sie ze moze nam sie udało, a zostało mi 6 dni czekania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to idz do gienekologa Napisano Sierpień 12, 2011 a jak dlugo sie starasz juz?to nic zostalo ci czekanie niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 narazie 5cykl, ale mam juz troche lat i sie martwie ze potrwa to długo .teraz próba ostatnia była 13dc, w cyklach srednio 27dniowych i myslałam ze to kłucie to moze zagnieżdżanie sie zarodka;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to idz do gienekologa Napisano Sierpień 12, 2011 5 cykl to jest bardzo malo a ile masz lat ze sie martwisz? z twoich postów idze wywnioskowac ze za bardzo chcesz poprostu i tyle muisz odpuscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 mineło 8dni od tego stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 3o latek a maz36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytryneczkaaaa Napisano Sierpień 12, 2011 autorko spokojnie napewno sie uda ja jestem rok mlodsza os ciebie kobiety po 30 tez rodzą nie jestes sama czasem trzeba poczekac na swoja chwile a staram sie juz niestety 3 lata czekaja mnie kolejna badania i męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 no wlasnie ja myslalam ze jak sie zdecydujemy na dziecko to pojdzie szybko, przeraz mnie perspektywa badań i kochania sie na zawołanie ztestem owulacyjnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytryneczkaaaa Napisano Sierpień 12, 2011 no widzisz a co ja mam powiedzec? juz dawno powinnam sie poddac ale co zrobic nie sie nie poradzi walcze dopóki starczy mi sil u nas wchodzi w gre jedynie inseminacja na ciaze naturalna nie mamy szans gdyz mam wrogi sluz a przed mna kolejne badania 5 cykl to jest naprawde początek twoich staran a jak tak bedziesz do tego podchodzic to nigdy nie zajdziesz wyluzuj troche a napewno sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytryneczkaaaa Napisano Sierpień 12, 2011 trz myslalam jak sie zaczelismy starac ze zajde od razu no ale stalo sie inaczej tego nigdy sie niestety nie wie jaki los na nas czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 cytryneczkaaaa wiem, dlatego jesli nie wyjdzie do roku to bede musiała isc na te wszystkie badania.Achhh myslałam ze to prostsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytryneczkaaaa Napisano Sierpień 12, 2011 tez myslalam ze bedzie to prostsze ale niestety:(moja sisotra na poczatki wrzesnia zostanie mama jest młodsza od mnie i szwagierka tez bedzie mama na koniec listopada i co ty na to? 5 cykl to sa poczatki odpusc sobie daj na luz zajmij sie moze jakims hooby a napewno sie uda zrowe pary staraja sie nie raz do roku czasu mam pare znajomych ktore sie staray po 1,5 roku a obydwoje byli zdrowi wiec 5 cykl to jest nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 wiem, ale tak sie nie moge doczekac ze co cykl sie nakrecam a potem to mega rozczarowanie. W tym cyklu bylismy na wczasach zagranica i poszlismy na spontan.Dopiero po stosumku obliczyłam ze był to mój 13dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewwewewe Napisano Sierpień 12, 2011 ja zaszłam po 3 l;etach starań... oboje zdrowi... czasem chęci i dobre warunki nie wystarcza, czasem trzeba się naczekać, niestety takie czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytryneczkaaaa Napisano Sierpień 12, 2011 pomysl sobie ty sie starasz 5 cykl a ja 3 lata jest roznica co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 no masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 12, 2011 cytryneczkaaaa wiem i współczuje i zyczycze powodzenia, moja kuzynka jest w moinm wieku i stara sie 8lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytryneczkaaaa Napisano Sierpień 12, 2011 ewwewewe zgadzam sie z toba czasem trzeba poprostu czekac na swoja kolej a czasem zdrowie nie pozwala i trzeba sie leczyc i przechodzic mnustwo badan ale niestety Rossi*a niestety ale dopiero po okl.roku czasu jak nie bedzie nic wychodzic to mozesz porobic wszystkie badania w tym badanie nasienia partnera ja tez czekam i duzo przechodze czasem ma naprawde dosc ale walcze mimo przeciwnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach