Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość janina_z_podlasia

Dobra rada

Polecane posty

Gość janina_z_podlasia

Ja chciałam się podzielić moim świadectwem... Ja... to znaczy... wstyd mi się przyznać, ale kiedyś żyłam niezgodnie z Przykazaniami Bożymi i... antykoncepcja była na porządku dziennym. I nie tylko antykoncepcja, ale i inne bezbożne praktyki... To znaczy ja... ja... uprawiałam z moim mężem seks w zwierzęcych pozycjach, od tyłu, na jeźdźca, jeźdźca tyłem, na stojąco, sześć na dziewięć i... i w jeszcze innych. A także seks oralny - ssałam jego gałkę i nawet... połykałam spermę. Wstyd mi o tym mówić, ale potem... także seks analny. I to wszystko było wynaturzeniem i sprawiało nam grzeszną przyjemność, bo my się pierdo... pierwszy raz robiliśmy to przed ślubem. A potem przez to bezbożne narzędzie szatana, przez internet odkryliśmy wysyłkową sprzedaż akcesoriów erotycznych i kupiliśmy sobie wibratory, cipki rozmaitki gumowe i kauczukowe, a nawet kulki przyjemności i inne przedmioty. A póżniej dostałam od siostry szczeniaka i on urósł i był dużym psem, a mąż często wyjeżdżał w delagację i wtedy.. grzeszyłam jeszcze bardziej. I pewnego dnia przypadkiem usłyszałam w radiu głos iście anielski. To sam Pan Bóg mi rozstroił radio i musiałam szukać moich ulubionych stacji. Tak poznałam naukę Ojca Rydzyka. Odtąd słucham Radia Maryja codziennie i nawróciłam się. Powiedziałam mężowi, że chcę żyć po bożemu i planować rodzinę zgodnie z nauką kościoła świętego, odrzucić seks bo on niszczy naszą miłość i jest bezbożny. Mąż wkur.. wkurzył się, powiedział że jestem fanatyczką i jeszcze inne przekleństwa i odszedł. Ja teraz wiem, że to ten szatański seks zniszczył jego miłość do mnie i nasze małżeństwo. I wiem, że gdybyśmy od początku nie uprawiali seksu albo gdybym urodziła mu piątkę albo ósemkę dzieci, to dzisiaj wszystko byłoby dobrze i bylibyśmy szczęśliwi. Ale to diabeł opętał nas jeszcze przed ślubem kiedy wpuściłam go do siebie masturbując się świecą, ale to odrębny temat. Ja chciałam tylko poradzić naszym Polskim rodzinom, żeby nie pozwolili oni wślizgnąć się szatanowi i nie uprawiali seksu! Moje życie całkowicie się zmieniło. Teraz jestem nauczycielką przygotowania do życia w rodzinie i jestem głosicielką prawdy Bożej! Mówię moim uczniom, że nie tylko kobieta jest płodna ale i mężczyzna i że antykoncepcja jest niedopuszczalnym bezbożnym grzechem! I radzę im, że jeśli poczują diabelską pokusę, powinni tłuc swoje narządy kopulacyjne tłuczkiem do mięsa albo rozwałkowywać wałkiem do ciasta albo odciąć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować