Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolnionabezsensu

czy sądził się ktoś z Was kiedyś z pracodawcą? bo mnie dziś zwolnili z pracy :(

Polecane posty

Gość Ja sie sadziłam
jesli nie ma wpisanego okresu wypowiedzenia a wypowiedzenie dostałas, to moze byc powodem pozwu, tak sadze, najlepiej idz do adwokata i przedstaw sprawe on wezmie za porade 50 zl i powie czy gra jest warta swieczki

Gość przeczytałam cały topik....
Sposoby rozwiązania umowy o pracę Zgodnie z postanowieniami kodeksu pracy rozwiązanie stosunku pracy następuje przez: porozumienie stron, przez oświadczenie jednej ze stron z zachowaniem okresu wypowiedzenia ten sposób rozwiązania umowy o pracę określa się popularnie jako rozwiązanie umowy za wypowiedzeniem, przez oświadczenie jednej ze stron bez zachowania okresu wypowiedzenia- rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia, upływ czasu na jaki umowa została zawarta, przez wykonanie pracy, dla której wykonania umowa została zawarta.

wiesz co..doucz się moze. Ja nie umiem wrozyc z niepelnych danych

jako księgowa pewnie wiesz, że to są zbyt ogólne dane, co podajesz, żeby dokłądnie odpowiedzieć.

Gość zwolnionabezsensu
oki douczę dzięki zostałam zwolniona 2 raz w życiu, nie mam w tym doświadczenia, jeśli komuś to przeszkadza to sory ale dlatego tu piszę i pytam

po prostu rynek pracy jest chamski i takie metody sie stosuje, ze Ci naobiecuja a i tak często od początku jesteś na straconej pozycji, bo pracodawca miał swój plan neizależny od Twojego. W moim przypadku ostatnio jak zaczynałam urlop to był komentarz, że biorę urlop. Chociaż to moje prawo to było kręcenie nosem

Gość zwolnionabezsensu
w swoim zyciu mialam juz pare przezyc, miałam zmiażdżonej pół glowy w wypadku samochodowym, pozniej facet mnie zostawil tydzien przed ślubem bylam z nim 7 lat, zwonineinei bo za wysokie wyksztalcenie teraz to ..... jestem masakrycznie wykonczona, mam nerwicę, vzase to nie chce mi sie zyc ale pojde do sądu nawet jakbym miala wygrac, chociazby po to by zobaczyc jak sie beda tlumaczyc

Gość zwolnionabezsensu
jakbym miala nie wygrac, błąd

jak przegrasz to poniesiesz koszty rozpraw

Gość zwolnionabezsensu
i jakie to koszty