Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna matka ze mnie

Czytalam pamiętnik mojej córki i dowiedziałam się że ona myślala że jest w ciąży

Polecane posty

A potem widzę dziewczyny ze szkoły czy z klasy z brzuchem ; ) Chociaż biedna S wpadła biorąc tabletki ponoć.... :(((

W pamięci mi utkwiło pewne zdanie z takiej głupiej telenoweli "Bulionerzy" , jak stara babka powiedziała cos takiego: "Seks jest dla dorosłych... dla nie których dorosłych" :)

Gość to ja ci powiem
mnie sie wydaje ze 16 lat to stanowczo za mało na seks. To ledwo od ziemi od rosło. Skoro ona uprawia seks i jeszcze mysli ze jest w ciazy to jest twoje zaniedbanie. Poza tym jak ona mieszka z toba jak moglas nie zauwazyc, przeciez takie rzeczy nie dzieją się na przerwach w szkole. No chyba ze mowimy o jakiejs patologii. U mnie w LO nikt nie uprawial seku w pierwszej klasie, a w zasadzie to chyba wszystkie potracilysmy dziewictwo na studiach. I wbrew pozorom nie jestem taka stara bo nie mam jeszcze 25 lat/ I tak na marginesie, oi rodzice ze mna rozmawiali i kupili mi siazke o dojrzewaniu i seksie jak mialam 10 lat

bardziej zbulwersowalo mnie to ze matka nie potrafi uszanowac prywatnosci wlasnej corki czytajac jej pamietnik, niz to ze 16latka ma juz pierwszy raz za soba.