Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikakkaka

jak przyzwyczaic dziecko do jezdzenia w wozku??

Polecane posty

Gość mozaikakkaka

nie moge nigdzie isc z nia dalej na spacer bo wrzaski, placz, darcie... corka ma 6 miesiecy i nigdy nie moge na dluzej wyjsc z nia sama bo ktos ja musi po 20 min na rece brac wiec jest to zawsze moj maz. Chcialabym z kolezankami, ktore tez maja dzieci wychodzic na zakupy czy spacery ale sie poprostu nie da

Gość mamamam26
a jeździ w spacerówce? niewiem co ci poradzić - ja z malym od malutkości dużo jeździłam - jak miał 4 m-ce to przeżuciłam sie z gondoli na fotelik wpinany do wózka a w wieku 6 już w spacerówce - i mały uwielbia spacery - aa i w domu też na początku usypiałam go w wózku - i mam jumpera x - jest super wygodny a nie chce ci martwić ale twoje dziecko widać tak ma i chyba mu już tak zostanie.. przerzuć się na rowerek itd jak tylko podrośnie

Gość mozaikakkaka
tez mam tako x i jezdzi od miesiaca w spacerówce. Owszem przez pierwsze 30 min jest zainteresowana, pozniej na rece. tragedia! W domu spi w wózku od urodzenia. Nie wiem naprawde co sie z nia dzieje podczas spacerów

Gość mamamam26
a dawaj może jakieś gryzaki albo chrupki do jedzenia - no i mieszkasz w mieście? mój nie lubi spacerów po wsi bo wbrew wszystkiemu to tam nic sie nie dzieje - ja mieszkam w małym mieście i tam jak idziemy to są ludzie, auta, psy, i strasznie go to ciekawi

Gość mozaikakkaka
mieszkam w duzym miescie i chodzimy do wielkich centrow handlowych